REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vilniaus „Lietuvos ryto“ kapitonas Steponas Babrauskas teigė, kad būsimieji varžovai Mariupolio „Azovmaš“ pastaruoju metu pakeitė daug žaidėjų, todėl tapo mažiau prognozuojami rašo oficialus bclrytas.lt portalas.

REKLAMA
REKLAMA

„Galima sakyti, kad dabar Mariupolio „Azovmaš“ yra visai kita komanda, nes įsigijo kelis naujus krepšininkus (įžaidėją J.Randle'ą, puolėjus M.Walshą ir O.Hunterį - aut.past.). Neaišku, sustiprėjo ar susilpnėjo, nes pralaimėjo paskutines rungtynes Ukrainos lygoje.

REKLAMA

Ši komanda sezoną pradėjo turėdama dideles ambicijas, tačiau kol kas nieko nepasiekė. Todėl laukia sunkios rungtynės, nes ukrainiečiai norės ir atsirevanšuoti už pralaimėjimus mums“, - sakė gynėjas.

S.Babrauskas minėjo, kad pergalės atveju atkrintamosios VTB Vieningosios lygos rungtynės bus ranka pasiekiamos.

„Azovmaš“ ekipai diriguoja G.Ewingas, jie gerai išpildo derinį „du prieš du“. Taip pat gali iššauti R.Rančikas su O.Pečerovu. Tikrai nebloga komanda, tačiau ji kol kas neranda savojo žaidimo. Jei laimėsime, bus lengviau išsikovoti vietą atkrintamosiose VTB lygos varžybose. Turime kelias rungtynes namuose, todėl norime ir galime laimėti. Reikia susikaupti ir parodyti gerą žaidimą.

VTB Vieningoji lyga yra tikrai geras turnyras, nes jame dalyvauja Eurolygos, Europos taurės komandos, taip pat kiti stiprūs klubai“, - sakė „Lietuvos ryto“ senbuvis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų