REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Komentuojant žiemos bandymų rezultatus, „Ferrari“ technikos direktorius Patas Fry neslėpė nusivylimo ir žurnalistams pareiškė, kad F2012 pirmose lenktynėse neleis pakovoti dėl prizinių vietų.

REKLAMA
REKLAMA

Patas Fry, „Ferrari“:Prizinės vietos? Tai vargu ar įmanoma. Esu nusivylęs esama situacija, mums dar reikia daug padaryti, kad pasiektume daugiau iš F2012. Praeitą savaitę pakeitėme išmetimo sistemos geometriją, bet žengėme žingsnių atgal ir šiuo metu norime rasti optimalų rezultatą. Darbas bazėje tęsėsi, ruošiame kelias naujoves, kurias atvešime į Melburną.

REKLAMA

Bandymuose visada sunku įvertinti jėgų pasidalinimą, bet mes įsivaizduojame, su kokiu kuro kiekiu komandos dirbo per paskutinius du-tris metus. Jeigu jų programa pasikeitė, tai gali būti arba gera, arba bloga naujiena mums. Iš tikrųjų suprantame, kad mūsų laukia labai didelis kiekis darbo.

„Red Bull“ rado įdomų sprendimą, kaip panaudoti išmetamųjų dujų sistemą, mes irgi dirbome šia kryptimi, bet neradome teisingo sprendimo, o kilusių problemų nepavyks išspręsti mažiausiai per pirmas keturias lenktynes.

Užduotis kaip visada tokia, kad pasiektume maksimalią prispaudžiamąją jėgą, laikantis reglamento pagal Charlio Whitingo interpretaciją. Mes tęsime darbą šia kryptimi, kaip ir visos likusios komandos."

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų