REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Canon EOS System“ veidrodinių fotoaparatų sistema švenčia 25 metų jubiliejų. Pradėta naudoti 1987 m., EOS sistema nuolat tobulėjo ir dabar siūlo pasaulyje plačiausią skaitmeninių veidrodinių fotoaparatų (DSLR), keičiamųjų objektyvų ir kitų priedų asortimentą, teigiama „Canon“ pranešime.

REKLAMA
REKLAMA

Sistemos pavadinimas šifruojamas kaip „elektroninė optikos sistema“, o santrumpa reiškia graikų aušros deivę Eos. EOS veidrodiniai fotoaparatai vertinami dėl modernaus dizaino ir inovatyvių technologijų, kurios atspindi vienas pagrindinių „Canon“ propaguojamų idėjų  – didelę veikimo spartą ir paprastumą naudoti.

REKLAMA

2000 m., kai buvo pristatytas fotoaparatas „EOS D30“, veidrodiniai fotoaparatai buvo pasiekę populiarumo viršūnę, tad „Canon“, norėdama atitikti vartotojų lūkesčius, ėmė vystyti dar daugiau naujų technologijų. Taip dienos šviesą išvydo bendrovės patentuotas jutiklis CMOS ir didelio našumo skaitmeninis vaizdo procesorius DIGIC, sakoma pranešime.

Vienas geriausių visų laikų modelių „EOS-1D X“, kaip ir ką tik pristatytas „EOS 5D Mark III“, išsiskiria vaizdo kokybe ir vaizdo įrašymo funkcijomis bei tenkina tiek profesionalių fotografų, tiek ir pradedančiųjų entuziastų poreikius.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak bendrovės atstovų, objektyvų serija „Canon“ EF taip pat nusipelnė išskirtinio dėmesio. Be pagrindinių „Canon“ technologijų, EF objektyvai išsiskiria tokiomis technologijomis kaip ultragarsinis variklis (USM), vaizdo stabilizatorius (IS), dalinių bangų struktūros danga (SWC), antirefleksinė technologija ir daugiasluoksniai difrakciniai optiniai elementai (DO). Dabartinę EF objektyvų kategoriją sudaro daugiau kaip 60 modelių.

„Canon EOS System“ turi ką pasiūlyti ir kino mėgėjams. Kinematografijos profesionalams skirti „Cinema EOS System“ gaminiai yra suderinami su profesionaliomis filmavimo programomis, sakoma pranešime.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų