REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

35 metų Vladimiras Kličko 60-oje savo dvikovoje iškovojo 50-ą pergalę nokautu. Šeštadienį vėlyvą vakarą jis 39 metų prancūzą Jeaną Marcą Mormecką Diuseldorfe ant grindų patiesė ketvirtame raunde ir apgynė pasaulio sunkaus svorio bokso čempiono titulus pagal IBF, IBO, WBO ir WBA versijas.

REKLAMA
REKLAMA

Ukrainietis pripažino, kad gerbia J. M. Mormecką, tačiau portalui „Usatoday.com“ teigė, kad jis pats kaltas dėl pralaimėjimo.

REKLAMA

„Daug vaikinų atsisako dvikovos su manimi, o jis norėjo pamėginti. Nors žinojo svorio, ūgio ir patirties skirtumus. Prieš dvikovą jis sakė, kad žino būdą, kaip mane nugalėti. Akivaizdu, jis buvo prastas“, - šyptelėjo V. Kličko.

Tačiau po mačo paklaustas, ar dar yra kovotojų, kurie galėtų jį nugalėti, V. Kličko atsakė, kad žurnalistai klysta jį pervertindami. „Yra labai daug kovotojų, kurie nėra labai žinomi, tačiau galingi. Davidas Price'as – net aukštesnis už mane vyrukas, stovintis ringo pašonėje. Taip pat Tysonas Fury, Alexanderas Povetkinas olimpinis kovotojas. Yra daug vyrukų, kurių turėčiau bijoti“, - užtikrintai rėžė V. Kličko.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų