REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Trečiadienio vakarą Šiauliuose, Tilžės gatvėje maršrutinių autobusų keleivius tikrinę bendrovės „Dorsimus“ kontrolieriai nukentėjo nuo „zuikio“.

REKLAMA
REKLAMA

Trenkęs į veidą nusijuosė šaliką

Pasak policijos pareigūnų, bilietėlių tikrintoja, 47-erių metų S. G., bei jos 44-erių metų kolega užpulti apie 20 valandą, kai įlipo į vieną iš bendrovės „Busturas“ autobusų. Žymėto talonėlio negalėjęs pateikti 27-erių metų šiaulietis J. S. nesiteikė paklusti kontrolierių reikalavimams išlipti iš autobuso.

REKLAMA

Pirminiais duomenimis, užuot taikiai pasukęs autobuso durų link, jaunuolis pradėjo plūstis negražiais žodžiais, trenkė ranka į veidą „zuikių“ gaudytojai, nusijuosė šaliką ir puolė juo smaugti. Kitam kontrolieriui nuo „zuikio“ kliuvo į veidą.

Kontrolieriai iškvietė policijos pareigūnus. Šie „zuikį“ nuvežė į Šiaulių apskrities vyriausiojo policijos komisariato areštinę. Jaunuoliui gresia rimti nemalonumai - pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl viešosios tvarkos pažeidimo.

REKLAMA
REKLAMA

Užpuolęs kontrolierius įžeidinėjo pareigūnus

Toks atvejis, kai Šiauliuose kontrolierius užpuola „zuikiai“, – nebe pirmas. Aušros alėjoje miesto maršrutiniuose autobusuose „zuikius“ gaudžiusiems bendrovės „Dorsimus“ kontrolieriams pasitaikė „zuikis“ keikūnas.

Incidentas kilo, kai „zuikių“ gaudytojai įlipo į 4-uoju numeriu pažymėtą miesto maršrutinį autobusą patikrinti keleivių bilietėlių. Vienas iš keleivių kontrolieriams jo negalėjo pateikti bei nesiteikė vykdyti tolesnių jų reikalavimų: „zuikis“ bendrovės „Dorsimus“ darbuotojus plūdo necenzūriniais žodžiais ir įžeidinėjo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kontrolieriams keikūną „zuikį“ išlaipinti iš autobuso vieniems nepavyko – 37-erių metų šiaulietį S. D. iš autobuso išvedė Šiaulių apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai G. L. ir S. B. Pareigūnų uniforma „zuikio“ plokštelės nepakeitė – į Operatyvaus valdymo skyriaus patalpas atvestas vyras spėjo įžeisti ir pareigūnus.

Netrukus paaiškėjo, kad negražūs žodžiai ėjo iš girto vyro burnos – „zuikis“ į alkoholio matuoklį pripūtė 2,56 alkoholio promilės, o tai laikoma sunkiu girtumu. Po bandymo nemokamai pasivažinėti miesto autobusais vyrui pravertos laikinojo sulaikymo kameros durys.

Asta VOLKOVAITĖ

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų