REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Mercedes“ vadovas Rossas Brawnas mano, kad 2012 metais komandos rezultatai bus aukštesni, nei praėjusį sezoną. Po to, kai vokiečių koncernas nusipirko „Brawn“ komandą, visi tikėjosi iš „sidabrinių strėlių“ pilotų Nico Rosbergo ir Michaelio Schumacherio gerų rezultatų.

REKLAMA
REKLAMA

Tačiau jeigu 2010 metais „Mercedes GP“ pavyko iškovoti kelias prizines vietas, tai 2011-ais nė karto neužlipo ant apdovanojimų pakylos.

REKLAMA

R. Brawnas įsitikinęs, kad situacija pagerės. „Pergalė, be jokios abejonės, taps mums puikiu apdovanojimu už darbą, o dėl prizinių vietų turime kovoti reguliariai, - pareiškė britas žurnalistui Jamesui Allenui. – Ir tai visai ne gražūs žodžiai, o mūsų realūs tikslai artėjančiam čempionatui.

Jeigu jūs stabiliai kovojate dėl prizinių vietų, tai nutikti gali bet kas – mūsų valia arba nepriklausomai nuo jos. Sakykime, jeigu lenktynės vyksta sunkiomis oro sąlygomis, tai toks dalykas gali virsti mums geru rezultatu.“

REKLAMA
REKLAMA

Nežiūrint į optimizmą prieš sezono startą, R. Brawnas prisipažino, kad kol kad „Mercedes“ vargu ar pavyks mesti iššūkį dabartiniams pasaulio čempionams „Red Bull Racing“ ekipai: „Kol kas esame toli nuo idealios formos, kurios norėtume būti. Tačiau dabar komanda jaučiasi daug tvirčiau, kolektyvo nusiteikimas teigiamas.

Žinoma, būtų pernelyg optimistiška manyti, kad mes jau pasiekėme „Red Bull Racing“ lygį, tačiau dabar esame pajėgūs sudalyvauti lenktynėse daug stipriau. Ar sugebės geriau pasirodyti mūsų pilotai? Nežinau.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Situacija gali keistis sezono metu. Jeigu paklaustų, kieno bolidas greitesnis – mūsų ar RBR, atsakymas vienareikšmis – jų. Bet mes tobulėsime. Ar tai reiškia, kad turime šansą? Esu nusiteikęs optimistiškai – turiu gerą nuojautą kalbant apie bolido patobulinimus.“

Naujojo bolido pristatymas (nuotr. SCANPIX)Naujojo bolido pristatymas (nuotr. SCANPIX)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų