REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Kauno „Žalgirio“ ekipos gynėjas Marko Popovičius po katastrofiškai pasibaigusio Eurolygos „Top 16“ etapo neslėpė nusivylimo. Atlapaširdis kroatas atsiprašė krepšinio aistruolių dėl tokio kauniečių pasirodymo bei apgailestavo, kad „Žalgirio“ ekipai taip ir nepavyko sėkmingai sužaisti nei vieno mačo lemiamų minučių.

REKLAMA
REKLAMA

„Žmonėms, kurie susirinko čia mūsų palaikyti, nesugebėjome duoti to, ko jie nusipelnė. Visas “Top 16" etapo rungtynes kovojome atkakliai, tačiau lemiamomis minutėmis nesugebėdavome laimėti. Kodėl taip yra? Aš nežinau. Turime grįžti į gruodžio ar sausio mėnesius ir pasižiūrėti. Tada mes gerai žaidėme tiek namuose, tiek išvykose, demonstravome charakterį. Dabar mums viso to užtenka tik trisdešimt penkioms minutėms.

REKLAMA

0:6 Eurolygos „Top 16“ etape atrodo nuviliančiai. Jei aš būčiau fanas, neateičiau mūsų palaikyti. Tačiau šie žmonės, kurie renkasi į areną, labai myli šį klubą. Todėl turime jiems atsidėkoti kažką nuveikdami VTB Vieningoje lygoje, kad šiek tiek kompensuotume šį blogą mūsų pasirodymą.

Nesakau, kad Eurolygoje mes žaidėme blogai. Taip nebuvo. Gerai žaidėme Tel Avive, gerai žaidėme Kantu, tačiau nežinodavome, kaip baigti rungtynes. Tas pats nutiko ir šį vakarą. 38 minutes kovojome taškas į tašką, tačiau paskutines dvi minutes pametėme galvą, nežinojome, ką daryti, ir pralaimėjome. Sveikinu Kantu ekipą, kuri tapo dideliu „Top 16“ etapo netikėtumu, tačiau turime žiūrėti savęs, taisyti klaidas, atnaujinti savo mintis. Mūsų dar laukia LKL čempionatas, kur susitiksime su labai stipriu oponentu, taip pat VTB Vieninga lyga. Turime parodyti, ką galime geriausio“, - po rungtynių su “Bennet" ekipa monologu ilgai kalbėjo M.Popovičius.

REKLAMA
REKLAMA

- Kuris pralaimėjimas „Top 16“ etape buvo labiausiai nuviliantis?

- Rungtynės išvykoje su Kantu. Tai buvo antrasis grupės mačas, kurį laimėjus psichologinis nusiteikimas būtų gerokai išaugęs. Niekada nežinai, kas galėtų būti. Gal po pergalės Kantu būtume čia, namuose, nugalėję „Regal Barcelona“ klubą?

Nesakau, kad mes apmaudžiai pralaimėjome tik „Top 16“ etape. Reguliariajame sezone taip nusileidome Malagoje, Zagrebe. Sunku taip pralaimėti. Mes kiekvieną kartą turėjome žaisti taip, kaip žaidėme namuose su „Chimki“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

- Norite pasakyti, kad problema slypi ne krepšinyje, o charakteryje ar psichologijoje?

- Nežinau. Nesu psichologas. Aš tiesiog kiekvieną kartą atiduodu visas jėgas. Kartais pavyksta padaryti gerą darbą, kartais ne. Turime būti komanda ir palaikyti vienas kitą. Psichologija... Nenoriu apie tai šnekėti. Aš tiesiog noriu žaisti krepšinį ir daryti tai, ką sugebu geriausiai. Pirmą kartą savo karjeroje neiškovojau nei vienos pergalės, todėl esu labai nusivylęs.

- Sudėtinga bus išlikti komandai po tokio pasirodymo?

- Mes privalome. Ir mes būsime. Kovosime visose likusiose rungtynėse tiek dėl savęs, tiek dėl žmonių, kurie palaiko šį klubą. Tikrai visų atsiprašau. Aš taip pat kaltas dėl to, kad mes nežaidėme geriau, nes esu komandos dalis.

TAIP PAT SKAITYKITE:

A. Trifunovičius: S. Weemsas nėra „Žalgiris“ – esame pajėgūs ir be jo

A. Trinchieri: parsivežti pergalę iš Lietuvos yra be galo malonu

S. Weemsas: kalbos apie išvykimą – vėl melagingos

„Žalgiris“ sezoną Eurolygoje baigė pralaimėjimu

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų