REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Seimo nariai „tvarkiečiai“ Kęstas Komskis ir Petras Gražulis nedalyvaus svarstant Seimo Antikorupcijos komisijos išvadas.

REKLAMA
REKLAMA

Ši komisija, besiaiškinanti Finansinių nusikaltimų tyrimo tarnybos (FNTT) vadovų atleidimo aplinkybes, ketvirtadienį žada paskelbti savo išvadas.

REKLAMA

„Tvarkiečių“ apsisprendimą nedalyvauti komisijos darbe partijos Tvarka ir teisingumas lyderis, europarlamentaras Rolandas Paksas aiškina tuo, kad „Seimo Antikorupcijos komisijos veiksmai teikiant skubotas išvadas gali būti vienas iš įrankių veikti prieš Prezidentės instituciją ir pačią šalies vadovę“.

„Žvelgiant šiek tiek iš šalies į detalių visumą, kurias bandoma sudėlioti aplink du atleistus vienos teisėsaugos institucijų vadovus, neapleidžia įspūdis, kad reikėtų laukti naujo prezidentinio perversmo“, – sako R. Paksas.

REKLAMA
REKLAMA

Jis neatmeta ir apkaltos scenarijaus. „Pradžioje komisija, klausimai Prezidentei, vėliau gali atsirasti ir telefoninių pokalbių įrašai, o dar vėliau ir išvados, kurios leistų suprasti, kad Prezidentė darė spaudimą, kurio ji negalėjo daryti. O nuo čia jau tik vienas žingsnis iki vadinamosios apkaltos šalies vadovei. Duok, Dieve, sveiko proto šio scenarijaus sumanytojams spektaklį atšaukti, o žiūrovams grąžinti pinigus už bilietus“, – linkėjo nuo Prezidento posto per apkaltą nušalintas, šiuo metu Europos Parlamento frakcijos „Laisvės ir demokratijos Europa“ vicepirmininkas R. Paksas.

Komisijos darbe taip pat nedalyvaus ir Liberalų sąjūdžio atstovas Erikas Tamašauskas, liberalcentristas Vincas Babilius, konservatorius Pranas Žeimys, socialdemokratas Bronius Bradauskas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų