REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Visai tikėtina, kad „BMW“ ruošiasi atgaivinti seną britų automobilių markę „Triumph“. Apie tai pasaulio automobilinėje bendruomenėje kalbama po to, kai „BMW“ Europos prekinių ženklų registre užregistravo visas teises į „Triumph“ vardą.

REKLAMA
REKLAMA

Teigiama, kad paraiška dėl teisių į „Triumph“ vardą buvo pateikta dar praėjusių metų spalį, o lapkričio mėnesį ji jau buvo patvirtinta. Tačiau informacija apie šį „BMW“ žingsnį viešoje erdvėje pasirodė tik dabar. „BMW“ turės visas teises ne tik į „Triumph“ vardu pavadintus automobilius, bet ir į laikrodžius, juvelyrinius dirbinius ar odinius aksesuarus su šiuo prekiniu vardu.

REKLAMA

„BMW“ dėmesys britų automobilių pramonės likučiams jau tapo tradicija. Po „BMW“ sparnu jau senokai gyvuoja britų automobilių pramonės brangakmenis „Rolls-Royce“,  stileivas džiugina praktiškai vokiškas „MINI“ , o „Rover Group“ ne tik su su pagrindiniais, bet ir su visais primirštais „Austin„, „Morris“, „Wolesley„, „Riley“ ir Triumph" vardais įsigijo dar 1994 metais.

Tiesa, 2000 metais pardavus „Rover“ kinams, su daugumos šių markių valdymu vokiečiams teko atsisveikinti. Tačiau „Riley“ ir „Triumph“ liko po „BMW“ sparnu. Na o dabar, panašu, artėja „Triumph“ prisikėlimo valanda.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų