REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Prezidentė Dalia Grybauskaitė pasveikino pusantro šimto jaunųjų Lietuvos muzikų, 2011 m. tarptautiniuose konkursuose laimėjusių aukščiausius apdovanojimus, ir jų pedagogus.

REKLAMA
REKLAMA

„Toks gausus čia susirinkusių laureatų būrys – tai patvirtinimas, kad esame teisingame kelyje. Kartu tai ir įrodymas, kokioje žemėje, turtingoje talentų, gyvename. Ne veltui sakoma, kad talentas – tai ir išskirtiniai gebėjimai, ir darbas, ir pasiaukojimas. Tačiau sunku būtų įsivaizduoti gabaus jaunuolio ateitį be pedagogo. Be talentingo ir įžvalgaus pedagogo. Sugebančio ne tik pastebėti šį talentą, bet ir padedančio jam atsiskleisti. Ačiū Jums visiems. Visiems, prisidėjusiems, kad tarptautinė muzikos gerbėjų bendruomenė įvertintų mūsų jaunus kūrėjus“, – kalbėjo šalies vadovė.

REKLAMA

Prezidentė padėkojo ir neseniai veiklos dvidešimtmetį paminėjusiam Lietuvos muzikų rėmimo fondui už nuolatinį rūpinimąsi jaunaisiais talentais ir už viso Lietuvos muzikinio gyvenimo puoselėjimą.

Šalies vadovė visiems muzikams palinkėjo neblėstančios energijos, įkvepiančių kūrybinių sumanymų ir garsiausių pasaulio scenų.

Jaunieji Lietuvos muzikai šiemet laimėjo aukščiausius apdovanojimus tarptautiniuose konkursuose JAV, Kinijoje, Italijoje, Vokietijoje, Kazachstane, Portugalijoje, Monake, Italijoje, Ispanijoje ir kitose šalyse.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų