REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Darbo partijos pirmininkas, Europos Parlamento narys Viktoras Uspaskichas, komentuodamas pastaruosius nesutarimus valdančiojoje koalicijoje tarp konservatorių ir liberalcentristų dėl Finansinių nusikaltimų tyrimų tarnybos (FNTT) vadovų atleidimo, teigia, kad šiuo metu niekas nepranašauja valdančiosios koalicijos griūties, nes šių dviejų partijų interesai yra glaudžiai persipynę.

REKLAMA
REKLAMA

„Tai, ką pastarosiomis dienomis stebime viešojoje erdvėje man labiau primena cirką, nei rimtus politinius įvykius. Siekdami padidinti savo populiarumą, liberalcentristai ir konservatoriai rungtyniauja tarpusavyje svaidydamiesi kaltinimais, bet tai yra ne kas kita, kaip prasidėjusi šių dviejų partijų rinkimų kampanija. Neabejoju, kad koalicijai negresia jokia griūtis“, – sako V. Uspaskich.

REKLAMA

Darbo partijos pirmininkas įsitikinęs, kad dabartinė valdančioji koalicija išsilaikys iki Seimo kadencijos pabaigos, o šiuo metu ji yra stabili kaip niekada.

„Po viešų valdančiųjų pareiškimų kai kam susidarė įspūdis, kad gali atsistatydinti vidaus reikalų ministras, o valdančioji koalicija iširs, bet tai tėra akių dūmimas — valdančioji koalicija šiandien yra stabili, o priežastis labai paprasta — ne kartą girdėjome apie dosnius valdančiųjų rėmėjus, kurie gaudavo pelningų užsakymų iš valstybės ir šelpdavo šias partijas. Valdančiosios partijos valstybę pavertė savo finansinės gerovės kūrimo įrankiu, jos iki ausų įklimpo į visokias aferas, todėl joms lemta iki kadencijos pabaigos būti kartu, o išskirti juos gali tik rinkimai“, – įsitikinęs V. Uspaskichas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų