REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Angelinos Jolie dešinioji koja, pademonstruota per 84-ąją „Oskarų“ įteikimo ceremoniją sulaukė ne tik aplinkinių bei paparacių dėmesio, bet ir tapo pagrindine diskusijų tema socialiniame tinklalapyje „Twitter“.

REKLAMA
REKLAMA

Pristatydama Akademijos apdovanojimą už „Geriausiai adaptuotą scenarijų“, aktorė atsistojo neeiline poza. Pro aksominės „Versace“ suknelės skeltuką iki pat šlaunies Angelina pademonstravo bene visą apnuogintą koją.

REKLAMA

Stulbinančią pozą netruko pamėgdžioti ir apdovanojimo atėję atsiimti scenaristai, filmo „TheDescendants“ (liet. Palikuonys) scenarijaus autoriai Natas Faxonas ir JimasRashas. Tuo pat metu A. Jolie tapo populiariausia diskusijų tema „Twitter“ svetainėje.

Specialiai Angelinos kojai „Twitter“ svetainėje buvo sukurtas atskiras puslapis, pavadinimu „AngiesRightLeg“ (liet. Angie dešinė koja), kuris per parą sulaukė daugiau nei 10 tūkst.lankytojų.

REKLAMA
REKLAMA

Panašaus atgarsio sulaukė ir Jennifer Lopez suknelė, atidengusi dalį moters krūties spenelio. J. Lopez spenelis „Twitter“ svetainėje pasirodė dar anksčiau nei A. Jolie koja su antrašte „JLosNipple“ (liet. J. Lo spenelis). Vis tik jis nebuvo toks populiarus kaip Angelinos koja ir sulaukė apie 2,5 tūkst. lankytojų dėmesio.

Per „Oskarų“ teikimo ceremoniją Jennifer Lopez vilkėjo itin „pavojingą“ suknelę (nuotr. SCANPIX)Per „Oskarų“ teikimo ceremoniją Jennifer Lopez vilkėjo itin „pavojingą“ suknelę (nuotr. SCANPIX)

Kai kurie šaltiniai teigia, kad filmo „TheDescendants“ scenarijaus autoriai pamėgdžiojo AngelinosJolie koją norėdami aktorę pašiepti. Tačiau Natas Faxonas suskubo tokius gandus paneigti: „Pamatęs Angelinos pozą, pamaniau: kaip tai drąsu ir šaunu! Tai mums buvo puiki dovana.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų