REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Liberalų ir centro sąjunga (LiCS) kol kas išstoti iš valdančiosios koalicijos neketina.

LiCS pirmininkas Algis Čaplikas antradienio rytą susitiko su Premjeru Andriumi Kubiliumi.

„Pokalbių tų aš nenorėčiau komentuoti ir nekomentuosiu“, – Seime žurnalistų klausiamas, ką aptarė per susitikimą, sakė A. Čaplikas.

REKLAMA
REKLAMA

Anot LiCS vadovo, ir toliau dirbama koalicijoje, galioja koalicijos sutartis.

„Svarbiausia šiandien surasti tiesą, kas padarė taip, kad milijardas dingtų iš „Snoro“ banko mūsų pinigų, ir baigti greičiau šitą skandalą. Kuo daugiau šitas skandalas tęsiasi, tuo geriau iš tikrųjų tiems žmonėms, kurie išnešė mūsų pinigus iš Lietuvos. Jeigu jis nurims ir viskas susitvarkys, tada ir FNTT, ir Generalinė prokuratūra, ir VSD galės dirbti savo darbą. Mūsų tikslas paprastas – kad kuo greičiau išaiškėtų tiesa ir tarnybos dirbtų savo darbą“, – kalbėjo politikas.

REKLAMA

Jis nekomentavo, ar per susitikimą su Premjeru A. Kubiliumi aptartas vidaus reikalų ministro Raimundo Palaičio atstatydinimo klausimas, sakė tikįs, kad su Ministru Pirmininku ras bendrą poziciją.

Kita vertus, parlamentaras patikino, kad liberalcentristai koalicijos palikti neketina.

„Mes niekada to ir nežadėjome daryti“, – teigė A. Čaplikas.

Valdančiajai koalicijai grėsmė iškilo po to, kai susikirto Premjero ir vidaus reikalų ministro pozicija dėl atleistų Finansinių nusikaltimų tyrimo tarnybos (FNTT) vadovo Vitalijaus Gailiaus ir jo pavaduotojo Vytauto Giržado.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų