REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Buvęs „Formulės-1“ pilotas ir Michaelio Schumacherio pagrindinis varžovas Juanas Pablo Montoya legendinėse NASCAR automobilių lenktynėse Deitonoje po avarijos, sukėlusios milžinišką gaisrą, liko nesužeistas, rašo „Sport Bild“.

REKLAMA
REKLAMA

Kolumbietis lenktynininkas prarado automobilio kontrolę ir rėžėsi į saugos automobilį, taip vadinamąjį „Jet Dryer“. Pastarojo paskirtis – išsausinti sudrėkusią trasos dangą. Per „geltonųjų vėliavėlių“ fazę „Jet Dryer“ įvažiuoja į trasą, kad ją išvalytų.

REKLAMA

Susidūrus automobiliams milžiniškas ugnies kamuolys šovė į dangų ir nušvietė trasą. Saugos automobilis, kurio degalų bakas sprogo, sudegė visiškai. Per stebuklą J. P. Montoya sugebėjo išsigelbėti nenukentėjęs. Lenktynės po avarijos dviem valandoms buvo nutrauktos.

Beveik šešias valandas trukusių lenktynių nugalėtoju tapo Mattas Kensethas. „Ford“ pilotui tai buvo antroji pergalė per trejus metus. Vienintelė moteris prie starto linijos – Danica Patrick – turėjo tenkintis 38-a vieta. 29 metų moteris dar antrame rate pateko į avariją, jos automobiliui suremontuoti prireikė daugiau laiko.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų