REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Italų dizaino studijos jau atskleidė, kaip atrodys Ženevos automobilių parodoje debiutuosiantys jų kūriniai – savo automobilius parodė ir „Bertone“, ir „Pininfarina“. Tuo tarpu „Giugiaro“ vis dar kursto aistras – šios kompanijos atstovai išplatino tik trumpą filmuką-užuominą, kuriame galima pamatyti tik kelis Šveicarijoje debiutuosiančio koncepcinio automobilio fragmentus.

REKLAMA
REKLAMA

„Giugiaro“ atstovai vis dar lieka paslaptingi. Jie neatskleidžia jokių detalių apie būsimą automobilį. Aišku tik tiek, kad tai bus koncepcinis superautomobilis.

REKLAMA

Gali būti, kad „Giugiaro“ koncepte pamatysime šiokių tokių stilistinių užuominų į ateities „Lamborghini“ ar „Audi“ sportiškus automobilius. Nes jau senokai ši garsi italų dizaino studija priklauso „Volkswagen“ koncernui.

„Italdesign Giugiaro“ priklauso „Volkswagen“ grupei, įsigijusiai 90,1 proc. įmonės akcijų. Teoriškai dizaino ateljė priklauso „Lamborghini“, tačiau „de facto“ tai yra viena iš „Volkswagen" studijų. Pats Giorgetto Giugiaro firmą įkūrė 1969 metais. Likimo ironija yra ta, kad nuo pat pradžių „Giugiaro“ turėjo itin daug užsakymų iš „Volkswagen“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų