REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Verslo banginiu laikomas Antanas Bosas bando įtikinti nežinojęs, kad investuojant galima ir pralošti. Todėl dabar milijonierius prašo, kad bankas, kuriame jis prieš kelerius metus buvo įsigijęs obligacijų, padengtų patirtus nuostolius.

REKLAMA
REKLAMA

Buvęs Seimo narys A.Bosas nutarė įsilieti į būrį investuotojų, kurie bylinėjasi su banku DNB dėl nesėkmingų investicijų, rašo „Lietuvos rytas“

REKLAMA

Svajodamas apie didžiulį pelną jis nusprendė užstatyti savo prabangų namą Palangoje, tada įvertintą 7 milijonais litų. Už tai jam bankas suteikė beveik 20 milijonų litų paskolą.

Paskolintos lėšos iškart buvo investuotos į obligacijas, o bankas įsipareigojo jas iš A.Boso išpirkti už nominalią vertę. Taip ir atsitiko.

Tačiau palūkanas už paskolą tenka mokėti ir šiandien. Buvęs politikas teigia patyręs beveik 408 tūkst. litų nuostolį. Tiek jis jau yra sumokėjęs palūkanų bankui.

REKLAMA
REKLAMA

„A. Bosas buvo įspraustas į tokią situaciją, kad jam teko mokėti palūkanas. Kitaip elgtis jis negalėjo, nes būtų praradęs užstatytą turtą“, – „Lietuvos rytui“ aiškino A. Boso advokatė Ramunė Dulevičienė.

Bendra suma, kurią A.Bosas turi padengti bankui, viršija 2 milijonus litų.

DNB banko atstovai vakar teisme aiškino, jog A.Bosas buvo įspėtas, kad jam bet kokiu atveju reikės sumokėti palūkanas už paskolą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų