REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pirmadienio pavakarę Vilniuje, Vyriausybės rūmuose, Premjeras Andrius Kubilius susitiko su Rusijos dujų koncerno „Gazprom“ įmonės „Gazprom Export“ vadovu Aleksandru Medvedevu. Apie susitikimą oficialiai paskelbta nebuvo.

REKLAMA
REKLAMA

„Šiandien Lietuvos Vyriausybės, dujininkų ir Europos Komisijos atstovai – Ministras Pirmininkas Andrius Kubilius, energetikos ministras Arvydas Sekmokas, Rusijos dujų įmonės generalinis direktorius Aleksandras Medvedevas ir Europos Komisijos generalinio energetikos direktorato vadovas Philipas Lowe – susitiko aptarti Vyriausybės sprendimo dėl Lietuvos dujų perdavimo ir paskirstymo tinklo nuosavybės atskyrimo įgyvendinimą iki 2014 metų pabaigos“, – sakoma „Gazprom“ pranešime.

REKLAMA

Pasak pranešimo, „diskusijos buvo konstruktyvios, siekiant spręsti visus iškilusius klausimus“. Pažymima, kad buvo sutarta iki kovo pabaigos susitikti dar kartą.

ELTA primena, kad A. Kubilius su „Gazprom Export“ vadovu jau buvo susitikę Vilniuje vasario pradžioje. Tuomet, kaip pažymėta, pokalbis buvęs „konstruktyvus ir atviras“, aptarti Lietuvos dujų ūkio pertvarkos ir dujų kainų klausimai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų