REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bendrovė „Samsung“ parodoje „Mobile World Congress 2012“ pristatė naują savo įrenginį – planšetinį kompiuterį „Galaxy Note 10.1“ su 10,1 colių (25,25 cm) įstrižainės ekranu.

REKLAMA
REKLAMA

Lygiai taip pat pavadintas ir „Samsung“ išmanusis telefonas, bendrovės pristatytas praėjusį rugsėjį. Pasak bendrovės atstovų, dauguma abiejų šių įrenginių techninių savybių sutampa: iš telefone, ir planšetėje naudojamas 1,4 GHz 2 branduolių procesorius, abiejuose įmontuoti 1280 x 800 taškų raiškos ekranai, abiejuose yra „microSD“ kortelių lizdai.

REKLAMA

Kaip ir išmanusis telefonas „Galaxy Note“, naujoji planšetė komplektuojama su specialia rašymui sensoriniame ekrane skirta lazdele (stylus). Jis pravers naudojantis planšetiniame kompiuteryje įdioegtomis programomis, tarp kurių yra „Photoshop Touch“, vektorinės grafikos kūrimo įrankis „Adobe Ideas“ ir „S Note“ skaitmeninis bloknotas.

Pasak „Samsung“ atstovų, planšetiniame kompiuteryje „Galaxy Note 10.1“ naudojama operacinė sistema „Android 4.0“. Užpakalinėje korpuso dalyje įmontuota 3 megapikselių vaizdo kamera, kompiuteryje yra 2 palydovinės navigacijos imtuvai: GPS ir rusiškos GLONASS.

Skelbiama, kad „Galaxy Note“ modeliai turės 3G ir tik „Wi-Fi“ ryšio galimybę, jie skirsis ir kaupiklio talpa – 16, 32 ir 64 GB.  Planšetės bus tateiktos rinkai antrąjį šių metų ketvirtį, galima jų kaina neskelbiama.

Šiame vaizdo siužete – pirmasis žvilgsnis į „Galaxy Note 10.1“ .

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų