REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tikėtina, kad tavo tėtis ir mama juos dar prisimena. Kalbu apie roko grupę „Kiss“, kuri kvėpavo ugnimi, spjaudėsi krauju ir rokenrolino visą naktį. Daugybė moterų norėjo (visomis prasmėmis) grupės vokalisto, Dženio Simonso (Gene Simmons).

REKLAMA
REKLAMA

Tas vyrukas yra tikra legenda kalbant apie santykius su moterimis. Tikras sekso galiūnas permiegojo su daugiau nei 5 tūkst. moterų. Kad ir kokia būtų jūsų nuomonė apie jį, tam tikra prasme privalome jį gerbti. O taip pat šio bei to pasimokyti.

REKLAMA

Turės savo nuomonę ir būk atviras

Ar esate kada matę interviu su Dženiu Simonsu? „YouTube“ galite tai pamatyti. Jis neslepia savo įsitikinimų, yra atviras, turi nuomonę beveik visais gyvenimo klausimais – pradedant vedybomis ir tėvyste, baigiant politika ir karu.

Legendinis atlikėjas teigia, jog „nuoširdumas yra geriausia politika“. Gražiai pasakyta. Nesvarbu, gausi gražuolės numerį ar ne, turi išlikti atviras ir neslėpti savo tikrojo veido. Jos vertins tavo nuoširdumą ir geras žodis paplis.

REKLAMA
REKLAMA

Propaguok sveiką gyvenimo būdą

Skirtingai nei daugelis kitų roko žvaigždžių, kurie neįsivaizduoja savo kasdienybės be rūkymo, narkotikų ir alkoholio, Dženis Simonsas tokio gyvenimo būdo nepropaguoja. Apskritai savo gyvenime Dženis nėra nei karto stipriai „nusigėręs“.

Buvęs „Kiss“ lyderis yra gyva legenda, kad jums nereikia „pripampti“ alkoholio vien tam, kad su moterimis elgtumėtės drąsiau. Tikras „žaidėjas“ pasikliauna savo nuojauta, žavesiu ir vidiniu pasitikėjimu savimi, kuris neturi nieko bendro su alkoholiu ar narkotikais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų