REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Automobilių naujienas medžiojantys fotografai įamžino bandomą nedidelį dviejų vietų „Renault“ automobilį, kuris kuriamas intensyviai bendradarbiaujant su „Daimler“ koncernu.

REKLAMA
REKLAMA

Priminsime, kad „Renault“ jau skelbė, kad su „Mercedes-Benz“ pagalba kurs savo didžiuosius modelius. O štai bendri darbai kuriant kompaktiškus automobilius buvo paskelbti prioritetu vos tik pradėjus bendradarbiavimą.

REKLAMA

Dėl aljanso „Daimler-Renault-Nissan“ kompanijų vadovai rankomis sukirto dar prieš porą metų. Pagal pradinius planus kompanijos nusprendė išnaudoti savo partnerių patirtį kuriant vienos platformos „Renault Twingo“ ir „Smart“ automobilius, o taip pat gaminant bendrus keturių cilindrų variklius „Mercedes-Benz“ ir „Infiniti“ automobiliams.

Serijinė „Renault“ improvizacija „Smart“ tema turėtų atrodyti maždaug taip. automobile-magazine.fr iliustr.Serijinė „Renault“ improvizacija „Smart“ tema turėtų atrodyti maždaug taip. automobile-magazine.fr iliustr.

Fotografijoje užfiksuotas „Renault“ rinkoje pasirodys kitais metais. Šis automobilis kuriamas kaip pagrindą naudojant trečios kartos „Smart“ platformą. Tikslesnės informacijos apie technines naujojo „Renault“ automobilio savybes dar nėra, tačiau jau aišku, kad būsimas automobilis bus komplektuojamas ne vien tik vidaus degimo varikliais – „Renault“ tikina, kad automobilis tikrai turės ir elektrinę versiją.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų