REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šeštadienį vykusiame valdančiosios Liberalų ir centro sąjungos (LiCS) tarybos posėdyje Algis Čaplikas pareiškė esą Vidaus reikalų ministro Raimundo Palaičio puolimas esą buvo planuojamas iš anksto, o Valstybės saugumo departamento (VSD) raštas, kurio pagrindu ministras atleido Finansinių nusikaltimų tyrimo tarnybos (FNTT) vadovus, buvo savalaikis, rašo BNS.

REKLAMA
REKLAMA

„Bus visko, kaip nesinori kurti sąmokslo teorijų, bet tiesiog viską patvirtino tai, kas mums buvo pasakyta - kaip bus. Pagal visą planą, turėjo būti užpultas ministras R. Palaitis. (...) Čia visa laimė ministro R. Palaičio, kad VSD pažymą parašė tą dieną.

REKLAMA

Jei VSD būtų pažymą parašęs po savaitės, šiandien Raimundas Palaitis būtų apipiltas nuo galvos iki kojų purvu ir būtų pasakyta, kad šitas ministras spręsti tokių klausimų nebegali.

Mums tiesiog pasisekė eilinį kartą, kad VSD pažymą davė ne pagal jų planą. Jeigu jūs atmestumėt - nebūtų to veiksmo - mašina jau važiavo, straipsniai spaudoje, apimantys penkis tris puslapius, neparašomi fiiziškai per vieną dieną“, - kalbėjo A. Čaplikas, praneša BNS.

Vidaus reikalų ministras R. Palaitis vasario 9 dieną pareiškė nepasitikėjimą FNTT direktoriaus pavaduotoju Vytautu Giržadu, nes ir pakartotinio patikrinimo poligrafu, anot ministro, rezultatai pareigūnui buvę nepalankūs.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų