REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

LiCS tarybos posėdyje R. Palaitis savo partijos bendražygiams teigė, jog FNTT skandalas – rinkimų kampanijos, pirmiausiai iš konservatorių pusės, startas.

REKLAMA
REKLAMA

„To sprendimo pasekmės man, tiesą sakant, šiek tiek keistos ir netikėtos. Nes iš sykio prasidėjo didelis puolimas. (...) Supratau, kad prasidėjo rinkimai. Rinkimai prasidėjo visu pajėgumu. Prasidėjo būtent tada, kai pareigūnai buvo atleisti iš pareigų. Didžiausia koalicijos partija pakėlė visas savo pajėgas“, – partijos tarybos posėdyje kalbėjo R. Palaitis.

REKLAMA

Pasak jo, į konservatorių frontą stojo ir šios partijos „dukterinės įmonės“, kokių neturi LiCS, bei dviejų „vos ne didžiausių Lietuvos koncernų“ žiniasklaidos grupės.

R. Palaitis teigė nesuprantantis, dėl ko konservatoriai mūru stojo už atleistus FNTT vadus. Tačiau užsiminė, esą tai gali greitai paaiškėti.

„Kodėl didžioji partija taip intensyviai pakėlė visas savo pajėgas, lieka neatsakytas klausimas. Nujausti galima, bet tą nuojautą reikia pasilikti sau. Aš manau, kad artimiausiu metu tai gali išryškėti“, – tęsė politikas, rašo delfi.lt

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų