REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas. Jums gali pakenkti jūsų pačių užsispyrimas: teks klausyti aplinkinių nuomonės ir būti šiek tiek lankstesniems nei įprastai. Taip išsaugosite šeimos harmonija, būkite pagarbūs senesniems žmonėms ir per daug nereikalaukite iš kitų. Parodykite daugiau dėmesio kitų reikalams.

REKLAMA
REKLAMA

Jautis. Gyvybinis potencialas bus aukštas, turėsite daug kūrybiškų minčių – pagalvokite, kaip galite realizuoti naujas idėjas. Tiesa, santykiai šeimoje vis dar įtempti, daugiau dėmesio raskite giminaičiams: kartu poilsiaukite, susigalvokite pramogų – darykite viską, kad neužsimegztų konfliktas.

REKLAMA

Dvyniai. Venkite nuovargio – šį savaitgalį daugiau ilsėkitės, saugokite sveikatą, nes gresia chroniški negalavimai. Daug laiko atims šeimos reikalai, nes viską turėsite daryti vieni. Romantinis pasimatymas bus pavykęs, jei perduosite iniciatyvą mylimam žmogui.

Vėžys. Susidursite su sunkumais, kurie iš jūsų atims daug laiko ir jėgų. Daug ką reikės daryti savarankiškai. Kelionės taip pat bus susijusios su problemomis, gali iškilti sunkumų su dokumentais. Šeimos gyvenime galite sulaukti ne pačių maloniausių permainų.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas. Gana sudėtingas ir įtemptas laikas, tačiau jūsų aukštas gyvybinis potencialas leis jums rasti sprendimus iš kebliausių situacijų. Džiaugsmą suteiks bendravimas su artimaisiais. Tik nereikėtų iš jų laukti ir tikėtis stebuklų.

Mergelė. Pozityvios tendencijos stiprėja, tad palanku spręsti užmestas problemas. Tiesa, nereikėtų savarankiškai apsipirkinėti ar švaistyti dideles sumas – būtinai pasitarkite su šeimos nariais ar verslo partneriais. Rimčiau žvelkite į romantinius santykius.

Svarstyklės. Būkite atidūs – sulauksite įvykių, kurie turės įtakos jūsų gyvenimui, tad reaguoti teks žaibiškai. Šeimos nariai bus labai reiklūs ir nebus linkę į kompromisus. Teks atsisakyti savų planų ir pildyti artimųjų reikalavimus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas. Negatyvios tendencijos karts nuo karto primins apie save, tačiau jūsų kūrybiškumas sušvelnins esamą situaciją. Šeimoje galimi nesutarimai, tačiau anksčiau ar vėliau giminaičiai bus jūsų pusėje. Būkite kantrūs ir venkite irzlių nuotaikų.

Šaulys. Sėkmingas ir daug žadantis laikas. Patirsite daug įspūdžių ir malonių emocijų: linksmi vakarėliai, patrauklios kelionės, pažintinės ekskursijos – visa tai paliks gerus prisiminimus. Džiugins ir harmonija namuose. Romantiniai santykiai peraugs į kitą lygį.

REKLAMA

Ožiaragis. Stiprios pozityvios tendencijos, jūsų laukia labai malonus ir įdomus savaitgalis. Ir vienintelė sritis, kur reikėtų elgtis atsargiau – šeima ir giminaičiai. Jokiais būdais nežadėkite to, ko negalėsite išpildyti. Prisirišimas meilės srityje tik stiprės.

Vandenis. Atsivers naujos galimybės ir daug problemų bus išspręsta – jos jums ilgą laiką nedavė ramybės. Pavyks pasiekti susitarimo ir pagerinti asmeninius santykius. Gerės finansinė padėtis, galite sulaukti ir brangių dovanų.

Žuvys. Gyvybinis potencialas gana aukštas, tačiau gyvenimo situacijose netruks nervinės įtampos, o tai gali tapti galvos skausmo ar nemigo priežastimi. Stenkitės susigrąžinti dvasinę pusiausvyrą, tam tiks ilgi pasivaikščiojimai, susitikimai su draugais, apsilankymas kultūros įstaigose.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų