REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vasario pabaiga dešimtims Lietuvos žurnalistų yra įprastas metas žaisti futbolą. Jau penktą kartą iš eilės žiniasklaidos atstovai Vilniaus universalioje „Sportimos“ arenoje stoja į kovą dėl stipriausios šalies žurnalistų komandos titulo. Šeštadienį vyksiančiame Lietuvos žurnalistų futbolo čempionate kovos aštuonios komandos iš keturių miestų.

REKLAMA
REKLAMA

Iki šiol visus keturis kartus turnyruose triumfavo sostinės komandos – pirmą turnyrą 2008 m. laimėjo varžybų organizatorius Lietuvos žurnalistų sąjungos (LŽS) Sporto žurnalistų klubas „Press'as“. Po metų titulą paveržė Vilniaus universiteto žurnalistikos instituto studentai. Pastaruosius dvejus metus čempione tapo LŽS komanda „Freelancers“.

REKLAMA

„Lietuvos žurnalistų futbolo čempionatas jau tapo tradicinis, jis rengiamas penktus metus iš eilės. Džiugu, kad po pertraukos pasivaržyti su kolegomis vėl atvyksta Klaipėdos ir Panevėžio žurnalistai. Kaip visada dėl aukščiausių vietų kovos Kauno komanda. Papildoma paskata kovoti dėl Lietuvos čempionų vardo ir ta, kad nugalėtojai iškovos teisę žaisti tradiciniame tarptautiniame žurnalistų futbolo turnyre, kuris gegužės mėnesį vyks Druskininkuose“, - sako LŽS Sporto žurnalistų klubo „Press'as“ pirmininkas Tautvydas Vencevičius.

REKLAMA
REKLAMA

„Press'o“ komandai atstovaus žinomi futbolo komentatoriai Nerijus Kesminas ir Žydrūnas Grudzinskas, „Lietuvos ryto“ sporto žurnalistas Kęstutis Rimkus, „15 min.“ sporto redaktorius Aurimas Tamulionis. „Freelancers“ ekipą į priekį ves geriausias praėjusių metų čempionato žaidėjas „Respublikos“ sporto žurnalistas Evaldas Gelumbauskas.

Lietuvos radijo ir televizijos komanda šįsyk versis be traumą besigydančio LTV direktoriaus Rimvydo Paleckio ir sporto redaktoriaus Vytaro Radzevičiaus. Tačiau komandoje bus regbio komentatorius ir teisėjas Ramūnas Grumbinas, o vyriausio žaidėjo statuso niekam neužleis 70-ąjį gimtadienį šiemet švęsiantis vartininkas Česlovas Pečiulis. Čempionate taip pat žais VU žurnalistikos instituto studentai ir viešųjų ryšių darbuotojų komanda „Propaganda“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Geriausius turnyro žaidėjus apdovanos Vilniaus miesto savivaldybės vadovai. Geriausiems vartininkui, gynėjui ir puolėjui prizus įsteigė sportinės aprangos gamintojas „hummel“, o rezultatyviausias turnyro žaidėjas gaus leidyklos „Šiaurės Lietuva“ apdovanojimą.

2011 metų čempionai „Free;ancers“ (nuotr. Organizatorių)2011 metų čempionai „Free;ancers“ (nuotr. Organizatorių)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų