REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Legendinis Miuncheno „Bayern“ klubo žaidėjas Franzas Beckenbaueris, kuris šiuo metu yra klubo garbės prezidentas, teigė, kad UEFA Čempionų lygoje „Basel“ ekipai 0:1 pralaimėjęs „Bayern“ klubas turi problemų dėl puolimo.

REKLAMA
REKLAMA

„Na po šių rungtynių situacija tikrai sudėtinga, tačiau ji nėra dramatiška, dėl kurios tektų labai nerimauti ar net pulti į paniką. Namų stadione viskas bus kitaip ir klubas atsities“, - teigė F. Beckenbaueris po netikėto Miuncheno ekipos pralaimėjimo.

REKLAMA

„Basel“ visada kovoja iki pat galo ir šiam klubui gan gerai pavyksta mušti įvarčius. Jeigu atsakomosiose rungtynėse jie vėl įmuš, tuomet mums prireiks jau trijų įvarčių, o tai įgyvendinti jau bus tikrai labai sunku, – komentavo jis. – Esame tikrai gerai sukomplektuota komanda, tačiau ji susiduria su viena problema – įvarčių pelnymu. Ekipai kažkas nutiko puolimo grandyje, nes trūksta pelnomų įvarčių“.

„Tiesa, šiose Čempionų lygos rungtynėse ne kartą klydo ir gynyba. Jeigu „Bayern“ vartuose nebūtų stovėjęs Manuelis Neueris, tuomet „Basel“ galėjo įmušti ir dar du įvarčius“, – savo kalbą baigė F. Beckenbaueris.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų