REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nors kalendorius primena, kad už lango vis dar vasaris, o pavasaris dar toli, mes, stilingos merginos, jau turime pradėti rūpintis, kuo rengsimės, vos tik atšils orai.

Nors kalendorius primena, kad už lango vis dar vasaris, o pavasaris dar toli, mes, stilingos merginos, jau turime pradėti rūpintis, kuo rengsimės, vos tik atšils orai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

1.  Šviesus paltas. Pavasaris – atgimimo metas. Tik nepamiršk, kad su visomis teigiamomis emocijomis, tik dažnai dovanoja ir nemažą kraitelę peršalimo ligų. Kad taip nenutiktų ir tau, nekišk nosies iš namų be stilingo paltuko. Tinkamiausias šiemet – ryškių spalvų ir siekiantis kelius. Pačios tinkamiausios spalvos: geltona, žydra, žalia, mėlyna. Derink jas su kontrastuojančiomis spalvomis ir tau tikrai pavyks išgauti tobulą pavasarinį ansamblį.

REKLAMA

Paltas (asos.com nuotr.) (nuotr. Gamintojo)Paltas (asos.com nuotr.) (nuotr.asos.com)

2.  Kelnės, išmargintos tigriniais raštais. Jei kas nors šiemet tavęs paklaustų, koks drabužis stilingiausias, drąsiai atsakyk, kad visi tie, kurie yra išmarginti laukinių gyvūnų raštais. Ypač stilinga būsi, jei ne tik apie tai kalbėsi, bet ir pati dėvėsi. Ilgos kelnės su tigriniais raštais arba kelnės iki kauliukų, tinka ir šortai – svarbiausia, kad jie būtų paženklinti laukinių gyvūnų raštais. Tokias kelnes derink prie vienspalvių marškinėlių ar švarkelio.  Tigrinės kelnės padės susikurti ir rokerišką įvaizdį su trumpa odine striuke ir aukštakulniais batais su sagtelėmis ir užtrauktukais.

REKLAMA
REKLAMA

Tigrinės tamprės (nuotr. asos.com)Tigrinės tamprės (nuotr. asos.com)

3.  Masyvus kaklo papuošalas. Juodas, raudonas, žydras, geltonas. Spalvų daug ir visos jos tinkamos. Masyvūs kaklo papuošalai traukte traukia akį, o jei dar tinkamai priderinti prie palaidinės, liemenės ar megztinio... Nepamiršk, kad tėra mitas, jog kaklo papuošalai gražiai atrodo tik ant nuogo kūno. Tai yra visiška netiesa. Stilingai atrodysi apsivilkusi net ir golfą bei prie jo priderinusi masyvų ir ryškų kaklo papuošalą.

Papuošalas (nuotr. asos.com)Papuošalas (nuotr. asos.com)

4.  Pastebimi bateliai. Tai jokiais būdais nereiškia, kad jie turi būti su itin aukšta pakulne arba raudonais padais. Garsiausi pasaulio dizaineriai šiemet siūlo pamiršti visus batelių derinimus prie drabužių. Šiemet ir vėl grįžta į madą aksesuarų ir batelių derinimas: alyvinė rankinė ir alyviniai bateliais, raudonos pirštinaitės ir raudoni bateliai, mėlyna skrybėlaitė ir mėlyni aulinukai.

 

Demi Moore bateliai (nuotr. SCANPIX)Demi Moore bateliai (nuotr. SCANPIX)

5.  Šypsena. Stilingoji Eli.lt komanda prie viso gražaus pavasarinio „Must Have“ rinkinuko prikabina dar vieną komponentą – šypseną! Be jos nemėgink net vienos kojos pirštelio iškelti iš namų!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų