REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kartais žiūrovai sporto varžybose gali sulaukti ne mažiau dėmesio nei žaidėjai. Muzikos, kino ir kitos garsenybės gali būti aistringi sirgaliai ir ilgai palaiko tik vieną komandą. Jiems nebūdinga pasirodyti tik didžiausiuose sporto renginiuose ir maivytis prieš kamerą.

REKLAMA
REKLAMA

Vienas iš tokių prisiekusių sirgalių – serialo „Sopranos“ aktorius Steve'as Schirripa, ne vienus metus sergantis už „New York Yankees“ beisbolo komandą. Kone prie pat žaidėjų sėdinti žvaigždė už bilietą moka po 2,5 tūkst. JAV dolerių.

REKLAMA

Filme „Fantastic Four“ vaidinusi aktorė Jessica Alba stengiasi nepraleisti NBA ekipos „Golden State Warrior“ rungtynių. Ouklando arenoje VIP vieta jai kainuoja maždaug 1700 JAV dolerių.

Žinoma, tikriausiai niekas neaplenks Oskaro premijos laureato Jacko Nicholsono, kuris jau daugiau kaip tris dešimtmečius yra niekad nepavargstantis NBA komandos „Los Angeles Lakers“ sirgalius. Bilietas pirmoje eilėje namų rungtynėse gali kainuoti daugiau nei 5 tūkst. dolerių.

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, prie aistringiausių ir lojaliausių žvaigždžių – sporto sirgalių – nepriskiriamos tos garsenybės, kurios asmeniškai ar finansiškai susijusios su savo dievinama komanda. Pavyzdžiui, George'as W. Bushas – beisbolo komandos „Texas Rangers“ sirgalius – anksčiau buvo jos dalininkas. Kaip ir dainininkas Jay-Z, turintis NBA ekipos „New Jersey Nets“ akcijų, rašo Cnbc.com.

Benas Affleckas, Mattas Damonas ir Stevenas Kingas („Boston Red Sox“, beisbolas)

Aktoriai Benas Affleckas ir Mattas Damonas gimė ir užaugo Bostone, todėl nenuostabu, kad jie karštai palaiko savo gimtojo miesto ekipą „Red Sox“. B. Affleckas netgi atidavė duoklę komandai sukūręs dokumentinį filmą „Curse of the Bambino“, pasakojantį apie garsaus žaidėjo Babe'o Rutho perėjimą į taip nekenčiamą „New York Yankees“ ekipą ir ilgą, nuo 1986 metų trukusią „sausrą“ čempionatuose, kuri galiausiai baigėsi triumfu 2004 metais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Siaubo romanų autorius Stevenas Kingas knygoje „Faithful“ mini 2004 metų sezoną, kai Bostono komanda atsilikdama serijoje 0:3 įveikė „Yankees“. VIP vietos „Red Sox“ komandos namų rungtynėse kainuoja nuo 3,9 tūkst. iki 7 tūkst. dolerių priklausomai nuo jų svarbos.

Mattas Damonas (nuotr. SCANPIX)Mattas Damonas (nuotr. SCANPIX)

Jessica Alba („Golden State Warriors“, krepšinis)

Nepaisant banguojančio ir dažnai ne itin sėkmingo „Warriors“ krepšininkų žaidimo, J. Alba karštai palaiko komandą. Įdomu tai, kad ji gyvena Los Andžele, bet nuolat pastebima Ouklande „Oracle“ arenoje, plojanti po sėkmingų „Warriors“ atakų. VIP vieta čia kainuoja apie 1700 JAV dolerių.

REKLAMA

Jessica Alba (nuotr. SCANPIX)Jessica Alba (nuotr. SCANPIX)

Billy Crystalas, („Los Angeles Clippers, krepšinis)

„Clippers“ komandos rungtynių abonentus B. Cristalas pirko net prasčiausiais komandos laikais. Jam tenka dažnai susitikti su kitos Los Andželo komandos – „Lakers“ sirgaliumi J. Nicholsonu, bet aktoriai dėl to nesipyksta. 41-ų namų rungtynių abonementas kainuoja 48,4 tūkst. JAV dolerių.

Billy Crystalas (nuotr. SCANPIX)Billy Crystalas (nuotr. SCANPIX)

Willas Ferrellas ir Snoopas Doggas („University of Southern California Trojans“, amerikietiškas futbolas)

Buvęs universiteto auklėtinis W. Ferrellas dažnas svečias šio komandos rungtynėse, o Snoopas Doggas, nors ir nebaigęs minėto universiteto, palaiko ekipą dėl savo šaknų – dainininkas gimęs Pietų Kalifornijoje. VIP vietos svarbiose rungtynėse kainuoja 1100 dolerių.

REKLAMA

Snoopas Doggas (nuotr. SCANPIX)Snoopas Doggas (nuotr. SCANPIX)

Davidas Hasselhoffas („Dallas Mavericks“, krepšinis)

Aktorius, dar vadinamas „The Hoff“, visuomet buvo „Mavericks“ sirgalius, bet niekas apie tai nežinojo, kol viename interviu komandos lyderis Dirkas Nowitzkis prasitarė, kad prie baudų metimų linijos niūniuoja aktoriaus dainas – tai jam padeda susikoncentruoti. VIP vietos kaina komandos rungtynės – apie 1200 dolerių.

Davidas Hasselhoffas (nuotr. SCANPIX)Davidas Hasselhoffas (nuotr. SCANPIX)

Enrique Iglesias ir Ana Kurnikova („Miami Heat“, krepšinis)

Buvusi tenisininkė ir dainininkas – nuolatiniai „Heat“ ekipos sirgaliai. Kai komandą papildė LeBronas Jamesas, sirgalių gretas papildė daugiau garsenybių. VIP vietos kaina rungtynėse – 1500 dolerių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Enrique Iglesias ir Ana Kurnikova (nuotr. SCANPIX)Enrique Iglesias ir Ana Kurnikova (nuotr. SCANPIX)

Spike'as Lee („New York Knicks“, krepšinis)

Užtenka pažvelgti į filmų prodiuserio S. Lee aprangą ir nekils jokių abejonių, kad jis – ilgametis „Knicks“ fanas. Dar būdamas 14 metų jis stebėjo 1970 metų NBA finalo seriją tarp „Knicks“ ir „Lakers“ nuo tribūnų „viršaus“. Per 1995 metų NBA finalo seriją „Knicks“ – „Pacers“ jis erzino Indianos ekipos lyderį Reggie Millerį. VIP vietos kainuoja apie 5 tūkst. dolerių.

Spike'as Lee (nuotr. SCANPIX)Spike'as Lee (nuotr. SCANPIX)

Matthew McConaughey (Teksaso universitetas, futbolas)

Žurnalo „People“ seksualiausiu išrinktas vyras – „Longhorns“ amerikietiško futbolo komandos sirgalius. Teksase gimęs aktorius dažnai pastebimas tarp karščiausių ekipos sirgalių. Geriausios vietos čia kainuoja nuo 200 dolerių.

REKLAMA

Matthew McConaughey (nuotr. SCANPIX)Matthew McConaughey (nuotr. SCANPIX)

Mike'as Myersas („Toronto Maple Leafs“, ledo ritulys)

Kaip ir daugelis kanadiečių, M. Myersas – komedijų aktorius, scenarijų autorius ir prodiuseris – negali gyventi be ledo ritulio. Filme „The Love Guru“ Toronto komanda patenka į epizodus, o juostoje „Austin Powers“ personažas Mini-Me vienoje scenoje vilki „Maple Leafs“ marškinėlius. VIP vietų kainos – apie 1200 dolerių.

Mike'as Myersas (nuotr. SCANPIX)Mike'as Myersas (nuotr. SCANPIX)

Jackas Nicholsonas („Los Angeles Lakers“, krepšinis)

Naujajame Džersyje gimęs aktorius „Lakers“ arenos slenkstį mina jau daugiau nei 30 metų. Jis sveikinasi su žaidėjais, rėkia ant teisėjų, jei šių sprendimai nepalankūs jo mylimai komandai, oponuoja treneriams ir mėto replikas krepšininkams aikštėje.

REKLAMA

Jackas Nicholsonas (nuotr. SCANPIX)Jackas Nicholsonas (nuotr. SCANPIX)

Jei J. Nicholsonas nepasirodo bent dviejose rungtynėse iš eilės, pranešėjai netrunka apkaltinti dėl pralaimėjimų aktorių.  VIP vietos arenoje kainuoja apie 5000 dolerių.

Condoleezza Rice („Cleveland Browns“, amerikietiškas futbolas)

Dvi kadencijas JAV valstybės sekretorės pareigas ėjusi Condoleezza Rice užaugo stebėdama „Browns“ rungtynes su tėvu Johnu, kuris buvo amerikietiško futbolo ir krepšinio treneris. Politikė vėliau buvo susižadėjusi su su profesionaliu amerikietiško futbolo žaidėju Ricku Upchurchu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Po darbo valstybės sekretorės pareigose ji užsiminė, kad norėtų tapti NFL lygos komisare, bet grįžo į Stanfordo universitetą kaip profesorė. Mylimos komandos rungtynėse geriausios vietos jai kainuoja apie 500 dolerių.

Condoleezza Rice (nuotr. SCANPIX)Condoleezza Rice (nuotr. SCANPIX)

Adamas Sandleris („New York Jets“, amerikietiškas futbolas)

Komedijų aktorius už savo komandą serga daugelį metų. Treneriui Rexui Ryanui jis netgi davė epizodinį vaidmenį filme „I hate you, dad“ – komandos „New England Patriots“ sirgaliaus. „Jets“ stadione už puikų vaizdą ir patogią kėdę A. Sandleris pakloja maždaug 1500 dolerių.

REKLAMA

Adamas Sandleris (nuotr. Alloverpress.ee)Adamas Sandleris (nuotr. Alloverpress.ee)

Susan Sarandon ir Timas Robbinsas („New York Rangers“, ledo ritulys)

Atkoriai – nuolatiniai „Rangers“ sirgaliai. S. Sarandon Timui nupirko kelias eiles mylimos komandos rungtynėse 43-o gimtadienio proga. VIP vietos kaina – apie 1000 dolerių.

Susan Sarandon ir Timas Robbinsas (nuotr. Alloverpress.ee)Susan Sarandon ir Timas Robbinsas (nuotr. Alloverpress.ee)

Chrisas Tuckeris („Atlanta Hawks“, krepšinis)

„Hawks“ nevisada gali pasigirti skambiomis pergalėmis, tačiau Ch. Tuckeriui tai – nė motais. Atlantoje gimęs aktorius eina ir į tas rungtynes, kur jo komandai gresia neišvengiamas pralaimėjimas. Už VIP vietą moka apie 800 dolerių.

REKLAMA

Chrisas Tuckeris (nuotr. Alloverpress.ee)Chrisas Tuckeris (nuotr. Alloverpress.ee)

Kendra Wilkinson-Baskett („San Diego Chargers“, amerikietiškas futbolas)

Buvęs „Playboy“ modelis ir Hugh Hefnerio draugė visuomet buvo karšta amerikietiško futbolo gerbėja. Tai paaiškina ir faktas, kad ji ištekėjo už profesionalaus žaidėjo Hanko Basketto. Kendra neslepia, kad dabar ir visą gyvenimą išliks „Chargers“ sirgalė. VIP vietos į šios ekipos rungtynes kainuoja apie 800 dolerių.

Kendra Wilkinson-Baskett (nuotr. Alloverpress.ee)Kendra Wilkinson-Baskett (nuotr. Alloverpress.ee)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų