REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Londono „Chelsea“ strategas Andre Villas Boasas tikina, kad teisingai pasirinko startinę vienuolikę pirmajame Čempionų lygos aštuntfinalio mače prieš „Napoli“.

REKLAMA
REKLAMA

Anglijos klubas Italijoje pralaimėjo 1-3 ir gerokai susikomplikavo situaciją kovoje dėl kelialapio į ketvirtfinalį. Kai kurie ekspertai abejojo trenerio sprendimu palikti atsarginių suolelio Ashley Cole'ą, Michaelą Essieną ir Franką Lampardą.

REKLAMA

Cole'as aikštėje pasirodė jau 12 minutę, mat Jose Bosingwa patyrė traumą. Essienas ir Lampardas rungtyniavo antrajame kėlinyje.

„Jūs galite turėti savo nuomonę, bet, mano nuomone, tai buvo geriausias pasirinkimas,- kalbėjo Villas Boasas. - Atidžiai išanalizuosime, ką padarėme ne taip. Turime ką taisyti. Dar tikrai nelaidojame galimybių - 3-1 nėra neįmanomas deficitas.“

„Turime išspręsti bėdas gynyboje. Koncentracija nėra tinkama. Netekę Johno Terry, praleidome daug įvarčių“,- aiškino specialistas. - Varžovai pirmus du sykius sugebėjo įmušti, nors gynėjų buvo daugiau, nei puolėjų. Jei organizacija būtų tinkama, jie nepelnytų įvarčių."

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų