REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vyrai dažnai svajoja apie nerūpestingą, gražią, aistringą moterį, kuri puikiai išmanytų gundymo meną, bet taip pat būtų jam ištikima ir pasiryžusi dėl jo padaryti viską. Tačiau yra moterų, kurių geriau vengti, kad ir kokios gražios, patrauklios ar geidžiamos jos atrodytų.

REKLAMA
REKLAMA

1. Aistringa gundytoja arba meilikautoja dėl naudos. Vyrams patinka moterys, kurios flirtuoja su jais. Vyrai mėgsta flirtuoti, nes tai žavu ir įdomu, o moterys, kurios atsako į flirtą, tikrai nėra drovios. Jei moteris flirtuoja, vyras priima tai kaip žinutę „aš jai patinku“, todėl jam reikia dėti mažiau pastangų, kad užkariautų moterį. Ji tarsi atlieka pusę jo darbo.

REKLAMA

Tačiau yra skirtumas tarp vienkartinio flirto, kai moteriai tikrai patinka sutiktas vyras, ir serijinio flirto, kai moteris paprasčiausiai yra aistringa gundytoja ir flirtuoja su visais praktiškai be išimties ir tai daro dažniausiai dėl naudos sau. Gundytoja švelniai plaukus perbraukti gali net viršininkui, geriausiam draugui ar tėvui.

Toks meilikavimas jai padeda iš vyrų visada sulaukti atsakymo „taip“. Ir nesvarbu, ar ji prašo paaukštinimo, ar kad tėvas arba draugas jai nupirktų naują automobilį. Tokia moteris nekenčia, jei koks nors vyras (viršininkas, tėvas, geriausias draugas ar mylimasis) į ją nekreipia dėmesio.

REKLAMA
REKLAMA

Kodėl tokių moterų geriau vengti? Nes jos manipuliuoja vyrais ir reikalauja iš jų nuolatinio dėmesio. Ar tikrai norite būti jos žaisliuku?

2. Nuotaka siaubūnė. Ji dar neištekėjusi, tačiau labai skuba įsipareigoti, o jos galutinis tikslas – vestuvės ir krūva vaikų. Įsivaizduokite, kad jūs pakvietėte simpatišką moterį į pasimatymą. Nuostabiai praleidote laiką, radote daug bendro. Viskas buvo idealu, kol ji nepradėjo kalbėti apie tai, kokių vestuvių, kiek vaikų ji norėtų, koks bus jūsų šuns vardas… Bet jūs juk tik pirmame pasimatyme! Maža to, ji jau pirmame pasimatyme reikalauja, kad „oficialiai“ taptumėte pora.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tačiau sveikuose santykiuose bent jau keli pirmi pasimatymai neturėtų būti įpareigojantys, kol geriau vienas kitą pažinsite ir galėsite nuspręsti, ar norite tęsti santykius. Tokių moterų vengti reikia ne tik todėl, kad vyrus dažnai gąsdina jau pats žodis „vestuvės“, bet dar ir dėl to, kad nuotakai siaubūnei iš esmės nesvarbu, kas stovi su ja prie altoriaus, svarbiausia kuo greičiau ten nueiti. Jūs juk svajojate apie moterį, kuri mylėtų jus, o ne tiesiog norėtų ištekėti.

3. Prielipa. Tai tokia moteris, kuri be vyro niekur negali eiti. Ji išsirenka auką ir tada jį persekioja. Ji skambina jam penkiolika kartų per dieną, ateina į svečius neįspėjusi, kai kuriuos savo daiktus palieka jūsų spintoje, nors apie gyvenimą kartu jūs dar nekalbėjote. Ji padarytų viską, ko tik paprašytumėte. Ji mėgsta tai, ką mėgstate jūs, ir daro viską, ką ir jūs, nes paprasčiausiai neturi savo gyvenimo. Na, kai esate užmezgę ilgalaikius santykius, žinoma, turėtumėte galvoti apie bendrą gyvenimą. Tačiau jei ji taip elgiasi jau po pirmųjų pasimatymų, ji yra paprasčiausiai prielipa.

REKLAMA

4. Vakarėlių siela. Iš tiesų vyrams patinka tokios moterys. Ji nerūpestinga, šiek tiek laukinė, su ja smagu leisti laiką… Tačiau kai pažinsite ją artimiau, suprasite, kad jos visas gyvenimas – pasilinksminimai. Taip, su ja smagu švęsti, tačiau ar tikrai norėtumėte, kad tokia „linksmuolė“ būtų šalia jūsų visą parą? Be to, per vakarėlius ji tikriausiai vartoja daug alkoholio, tad gali turėti priklausomybę.

5. Tauškalė. Tai moteris, kuri niekada neužsičiaupia. Ji viską papasakoja visiems ir nuolat plepa. Ji niekada neleidžia kitiems įsiterpti. Kodėl tokių moterų reikia vengti? Ji niekada jums neleis pasisakyti, o pati plepės kiaurą parą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų