REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Britų kompanija „Aston Martin“ paskelbė savo stilingo kupe „V12 Zagato“ filmuotą medžiagą. Tai pirma oficiali filmuota medžiaga, kur užfiksuotas naujausias „Aston Martin“ ir italų „Zagato“ bendro darbo vaisius.

REKLAMA
REKLAMA

Šis modelis skirtas pusės amžiaus bendradarbiavimo su italų studija „Zagato“ minėjimui. 1961 metais buvo sukurtas taip pat įstabaus grožio bendras kompanijų „Aston Martin“ ir „Zagato“ kūrinys – kupe „DB4 GT Zagato“. Na, o dabar atėjo laikas šiuolaikiškai šio automobilio interpretacijai. Interpretacija – mažiausiai puiki. O kitaip būti beveik ir negali. Tai tarsi britų aristokratas su dalele italų žavesio.

REKLAMA

Tai bus masiškiausias „Zagato“ stilistų palytėtas „Aston Martin“, bet šio automobilio gamybos apimtys vis tiek bus gana simbolinės – teigiama, kad bus pagaminta tik 150 tokio automobilio vienetų. „Zagato“ meistrų išpuoselėtas britas kainuos nekukliai – 330 tūkst. svarų. Čia kaina be mokesčių.

Automobilio techninė dalis identiška „V12 Vantage“ modeliui. Stilingas kupe aprūpintas 517 a.g. V12 varikliu, kuris superautomobilį iki 100 km/h įgena per 4,2 sek. Maksimalus automobilio greitis siekia 305 km/h.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų