REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Prieš rungtynes su „Valencia“ surengtoje spaudos konferencijoje Josepas Guardiola nepanoro atskleisti, kada pasirašys naują sutartį su „Barcelona“, tačiau žurnalistams pažėrė nemažai įdomių minčių.

REKLAMA
REKLAMA

„Galėjau pasakyti “taip„ gerokai anksčiau, tačiau aš dar nesu iki galo apsisprendęs. Dabar svarbiausiu prioritetu išlieka darbas su komanda. Kai būsiu galutinai įsitikinęs, kad noriu likti klube, aš, žinoma pranešiu“, - teigė vyriausiasis treneris.

REKLAMA

Ir čia pat suskubo paaiškinti savo apsisprendimą: „Iki šiol pakakdavo sulaukti sausio ar vasario, tačiau dabar man reikia daugiau laiko. Aš tikiuosi, kad mano sprendimas bus gerbiamas. Jei ne, ką gi, man labai gaila. Galutinis mano apsisprendimas yra ir bus susijęs tik su asmeninėmis priežastimis, o ne su klubu. Niekur nebus taip gerai, kaip “Barcoje„. Liksiu čia, jei pajausiu, kad esu tam pasiruošęs. Aš negaliu apgaudinėti klubo, kuriam yra keliami patys aukščiausi tikslai. Negalėčiau čia likti dirbti ir kvailinti visus, jei aš pats nebūčiau tam pasiruošęs“.

REKLAMA
REKLAMA

Treneris darsyk patikino, kad yra dėkingas už sirgalių rodomą paramą, bet priminė, kad riba tarp garbinimo ir neapykantos gali būti labai jau trapi.

„Aš labai džiaugiuosi, kad sirgaliai nori, jog aš pasirašyčiau naują sutartį, tačiau aš greičiausiai būčiau apmėtytas akmenimis, jei nebūčiau iškovojęs tiek pergalių“, - svarstė J. Guardiola.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų