REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

„Tai “Lietuvos rytas„ vis dėlto dalyvauja LKF turnyre“, - spaudos konferencijoje pamatęs ant stalo pastatytą „Lietuvos ryto“ mikrofoną, juokavo Kauno „Žalgirio“ strategas Aleksandras Trifunovičius.

REKLAMA
REKLAMA

Žalgiriečių vairininkas po triumfo LKF taurės turnyre nedaugžodžiavo ir gyrė ne tik savo auklėtinius, bet ir priešininkus.

REKLAMA

„Esu patenkintas žaidėjų nusiteikimu. Tai pirmas mūsų trofėjus šį sezoną, o laimėti visada malonu. Dėkoju sirgaliams ir varžovams, kurie vakar kai kuriuos nustebino, bet iš mano pusės taip nebuvo – jie turi gerą sudėtį, yra motyvuoti naujokai ir vakar nusipelnė pergalės. Galbūt dėl emocijų perkrovos „Pieno žvaigždės“ nesugebėjo persiorientuoti finalui“, - trumpai spaudos konferencijoje kalbėjo A.Trifunovičius.

REKLAMA
REKLAMA

„Savo žaidėjams sakiau, kad esame gera komanda, bet turime tapti puikia komanda, o norint tokia būti, reikia visuomet taip žaisti kiekvienose rungtynėse“, - pridūrė „Žalgirio“ strategas.

A.Trifunovičius taip pat teigė, kad neturi pagrindo nerimauti dėl Sonny Weemso metimo iš vidutinio nuotolio: „Dėl Weemso metimo iš vidutinio nuotolio neturiu abejonių. Jis šiek tiek išsimušęs iš vėžių, bet viskas susitvarkys. Jei nori būti aukščiausio lygio žaidėju, negali įsijungti ir išsijungti - turi būti įsijungęs visą laiką.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Donatas Urbonas, Krepsinis.net

TAIP PAT SKAITYKITE:

S. Weemsas: kaip švęsiu? grįšiu namo miegoti – turiu atiduoti visą save dvikovai su „Maccabi“

D. Collinsas: pergalės skonis – karčiai saldus

R. Štelmaheris: LKL čempionate užimsime taip pat antrąją vietą

V. Lipkevičius: Kuzminskas tyčia nepelnė 100-ojo taško, kad nereikėtų pirkti picos

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų