REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Milano „Inter“ treneris Claudio Ranieri tikina nesitrauksiąs iš pareigų, nors jo auklėtiniai penktadienio vakarą Italijos čempionato dvikovoje namie net 0-3 pralaimėjo „Bologna“ vienuolikei.

REKLAMA
REKLAMA

Įdomu tai, kad klubo prezidentas Massimo Moratti paliko stadioną dar pertraukos metu, kai rezultatas buvo 0-2. Kalbama, jog virš stratego galvos jau kabo Damoklo kardas.

REKLAMA

"Išgyvename sunkų periodą. Turime prisiimti atsakomybę bei atsiprašyti gerbėjų ir prezidento. Jie bandė mus palaikyti, tačiau trečias įvartis sužlugdė visas viltis,- kalbėjo Ranieri, kurio ekipa pralaimėjo penkis iš pastarųjų šešių mačų visuose turnyruose.

„Turime išlikti vieningi ir išanalizuoti situaciją. Tikrai neplanuoju pasitraukti. Bus nelengva, tačiau kitos išeities nėra“,- pridūrė jis.

Įdomu tai, kad „Inter“ gruodžio ir sausio mėnesiais laimėjo septynerias rungtynes iš eilės, bet į aikštę sugrįžus saugui Wesley Sneijderiui pateko į duobę, mat teko pakeisti sėkmingai veikiausią 4-4-2 taktinę formaciją.

„Jis turėtų būti žmogus, žaidžiantis po puolėjais,- pasakojo italas. - Bet kai kyla problemų, statau į kraštą, kad jam nereikėtų kovoti dėl kiekvieno prarasto kamuolio. Dėl to tenka perdėlioti visą komandą. Žiūrėsime, kaip spręsti šią problemą.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų