REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

JAV vyko atsisveikinimo su W. Houston ceremonija

Atlikėja W. Houston į amžinojo poilsio vietą išlydėta itin pakiliai.

Atminimo ceremonija vyko gimtajame atlikėjos Niuarko mieste, toje pačioje baptistų bažnyčioje, kurios chore kažkada, būdama maža mergaitė, giedojo pati W. Houston.

REKLAMA
REKLAMA

(Papildyta 21.02) Kalbas sakė daug garsių žmonių. Kartu su W. Houston išgarsėjęs aktorius Kevinas Costneris taip pat sakė jausmingą kalbą. Jis susijaudinęs prisiminė šlovingus laikus, kai W. Houston buvo ne tik muzikos, bet ir kino pasaulio ryškiausia žvaigždė.

REKLAMA

Velionę pagerbė ir vietos valdžios atstovai, tačiau susirinkusiųjų tarpe dominavo jos scenos bičiuliai.

Laidotuvės nebus viešos.

(Papildyta 19.33) Vyksta pamaldos už W. Houston. Skaitomos ištraukos iš Biblijos. „Kai esi Dievo vaikas, kai tu atsidavęs, tu atsidavęs altoriui. Kai esi Kristaus bičiulis, kai esi prisiekęs amžinąją ištikimybę per vestuves. Esame čia sudaužytomis širdimis. Mes švenčiame W. Houston gyvenimą. Čia ne mano namai, čia ne jūsų namai. Čia Dievo namai. Whitney, tu vienintelė, kuri visus mus galėjo suvesti čia kartu. Šiandien tavo diena, Whitney. Susirinkome čia švęsti. Ir mes švenčiame. Mylintys žmonės, kuriuos matote, jie myli viešpatį, tikėjimas leidžia jiems nepalūžti. Jei mylite Dievą, paplokite Jėzui“, – sakė pamokslininkas.

REKLAMA
REKLAMA

„Kaip mes galime žinoti kelią? Jėzus mums atsakė: “aš esu kelias", – skaitė dvasininkas.

(Papildyta 18.06) Prasidėjo atsisveikino su legendine atlikėja ir aktore W. Houston ceremonija.

(Papildyta 13.56) Atsisveikinimo ceremonija vyks Naujosios Vilties baptistų bažnyčioje („New Hope“), kur V. Hiuston dainavo chore dar būdama vaikas. Į bažnyčią, kurioje telpa 1,5 tūkst. žmonių, bus įleidžiami tik žmonės su specialiais pakvietimais. O juose – nė žodžio apie gedulingas pamaldas ar laidotuves – šeštadieninė ceremonija pavadinta „Sugrįžimu namo“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tarp gavusiųjų pakvietimus – daug garsių muzikos ir scenos atstovų, kurie, kaip manoma, tars šiltus žodžius pasaulinę šlovę pasiekusios ir gerbėjų meilę pelniusios W. Houston atminimui.

Nepaisant W. Houston artimųjų prieštaravimų, gedulingose pamaldose dalyvaus buvęs dainininkės vyras skandalingasis muzikantas Bobby Brownas. Ir vis dėlto, kaip tvirtina žiniasklaida, jis nebus įleistas į uždarąją atsisveikinimo ceremoniją. Į ją pakviesti tik W. Houston šeimos nariai ir artimiausi draugai.

Kaip rašo dailymail.co.uk, minios gerbėjų ir artimiausi Whitney žmonės renkasi Niu Džersyje, kad galėtų paskutinį kartą išvysti savo legendą. Gerbėjai, norintys bent karste pamatyti nepakartojamo balso ir charizmos žvaigždę suplūdo iš visos Amerikos.

REKLAMA

Tačiau dar skaudžiau atsisveikinti su W. Houston yra jos artimiausiems žmonėms. Dainininkės duktė taip pat buvo atsidūrusi ligoninėje, todėl pasirodžiusi su močiute ji kiek išsklaidė gandus apie prastą sveikatos būklę.

Kaip teigė už laidotuvių ceremoniją atsakingas asmuo, W. Houston artimiausiems žmonėms bus sudarytos sąlygos privačiai pabūti su velione. Siekiant užtikrinti rimtį, dirba nemažai apsaugos darbuotojų, pritraukta daug pareigūnų.

Teigiama, kad pareigūnai budi ir gatvėse, ypač Naujosios Vilties baptistų bažnyčios prieigose. Tokios apsaugos reikia, nes gali būti įvairių gerbėjų reakcijų.

Taip pat skaitykite:

W. Houston nujautė mirtį?

W. Houston gerbėjai įvairiais būdais reiškia sielvartą dėl atlikėjos mirties

W. Houston galimai turi dar vieną vaiką

W. Houston legenda: nuo stulbinamo kilimo iki tragiško kritimo

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų