REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

„Piktojo“ Prienų „Rūdupio“ stratego V.Šeškaus akyse po pralaimėjimo „Pieno žvaigždžių“ komandai akyse, atrodė, jog vienu metu žibėjo ašaros. Treneris teigė, jog komanda jaučiasi labai blogai, o kaltę dėl prastos rungtynių pabaigos drįso prisiimti sau.

REKLAMA
REKLAMA

„Manau, jog buvo didelė įtampa. Turėjome tokį šansą išeiti į finalą... Manau, jog padariau klaidų ir aš. Žaidėme ne savo žaidimą, o taip, kaip leido varžovai. Labai šiandien trūko mūsų aukštaūgių, jeigu pažiūrėjus, Butkevičius - 2 taškai, Želionis - 2. Jeigu du dideli žmonės padaro du taškus, o jų Morganas - 17... Tikrai buvo sunku, lyg, atrodo, kad nepralaimėjome daug, bet pasižiūrėjus - Buterlevičius atkovojo daugiausiai kamuolių... Gal aš padariau klaidą, kuomet paleidome žaidimą tur

REKLAMA

ėdami 9 taškų persvarą. Gavome du tritaškius, jie pajautė kraujo kvapą ir tai, ko gero, kainavo mums rungtynes. Jie nemažiau už mane norėjo laimėti. Nuotaika labai bloga. Gal Juškevičiaus nereikėjo pakeisti... Pralaimėjus sugalvoti galima daug ko, laimėjus viskas būtų kitaip.“, - sakė V.Šeškus.
- Visgi turite ir šiokių tokių pasiteisinimų, Adas grįžo po ligos, E.Želionis žaidė lūžusia ranka...?

- Visus žaidėjus galiu pagirti. Adas tik vakar prisijungė po ligos, Milaknis turėjo problemų su koja, žaidė su suleistais vaistais. Bet žinote, pasiteisinimais negalima remtis. Galbūt neradau optimalaus penketuko. Atkarpėlę pažaidžiame, kitą vėl sugriūname. Gale jiems pasisekė, jie įmetė du tritaškius, o mes prametėme.

REKLAMA
REKLAMA

- Rytoj laukia kova su „Kėdainių Triobet“ komanda dėl trečiosios vietos, ar sugebės komanda atsigauti psichologiškai?

- Žinot kaip sunku po tokių rungtynių. Bandysime atsigauti. Ir Kėdainiai žaidė, žiūrėjau, atrodė, jog stengėsi. Bus tikrai sunku. Nežinau, kaip žaidėjai rytoj jausis. Važiavome čia su mintimi, jog žaisime finale, galiu prisipažinti. Gale paleidome rungtynių kontrolę. Pasitaisysime kitais metais.

Ervinas Spūdys, Krepsinis.net


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų