REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

aisyklių, knygų ir straipsnių apie pasimatymus – milijonai. Nors visi patarimai ir pasiūlymai bemaž vienodai teisingi (suteikia vertingos informacijos), tačiau dažnai vadovaujantis jais, tenka nusileisti vyrui. Štai keletas taisyklių, kurios, tikimės, padės susirasti žmogų, dėl kurio nereikia rautis plaukų nuo galvos. Tik nesupraskite visko pažodžiui, prisitaikykite tik jums tinkamas taisykles.

REKLAMA
REKLAMA

Jei stengiatės būti mergina, kuri jam patiktų – jis nėra tas vyras, kurio jums reikia.

Tai, be abejo, nereiškia, kad jis jūsų netraukia. Tikrai traukia. Neveltui taksi važiuojate iki jo namų vėlų vakarą, ar stengiatės neužmigti per jo mėgstamą veiksmo filmą. Bet, jei slepiate savo kompaktines plokšteles, kai jis užeina į svečius, ar susilaikote nuo kai kurių pokštų, bei išbraukiate kai kuriuos savo norus – ruošiate save didelei neapykantai, kai nieko tarp jūsų neišeis. O taip ir bus. Jei patiktumėt jam tokia, kokia esate, jis nesikabinėtų prie muzikinio skonio, pokštų. Jei jam patinkate, nieko nesugadinsit; jei nepatinkate, visvien nepasiseks.

Žodis „nesugadinsi“ apima ir seksą per pirmus pasimatymus, ir pasimatymą merginos iniciatyva ar linksmo video filmuko nuorodą, nusiųstą jam į el. paštą. Jei permiegosite su juo iš karto, šiek tiek rizikuojate. Jei seksas bus nuostabus, galite įsimylėti mažai pažįstamą žmogų. Jei ne, tai nepadės nei jūsų geri santykiai su jo draugais nei jokios kiti patarimai ar gudrybės. Tokiu atveju tiesiog niekada jam nebepatiksite.

REKLAMA

Neapgaudinėkite savęs, jei nieko nejaučiate.

Jis nuolat skambina, gražiai elgiasi, rodo daug dėmesio. Bet jūs nieko nejaučiate. Taip būna. Likimas ir potraukis nėra mitas. Nereikia eiti iš proto, ieškant savyje problemos, nes „jis juk toks mielas“. Jei nėra potraukio, per prievartą jis neatsiras.

Jei jaučiatės blogai, greičiausiai tam yra priežastis.

Jūs nesate beprotė. Nereikia savęs kaltinti dėl to, kad jaučiatės blogai Juk nemanote, kad tokia savijauta yra normali. Viskam yra priežastis – raskite ją.

REKLAMA
REKLAMA

Laikykitės savo nuomonės.

Būkite atvira naujoms pažintims, bet laikykitės savo griežtų standartų, kalbant apie lūkesčius. Jei vyras jus nuvylė nepaskambinęs, pasakykite jam tai ir atsisveikinkite. Neleiskite niekam sakyti, kad jūsų standartai yra per aukšti ir nerealūs. Tiesiog suteikite papildomą šansą vyrui, kuris bent kiek juos atitiko, net jei iš pirmo karto jis nesužavėjo.

Jūs – žvaigždė.

Ne jis. Jei jis to nežino, tai jo problema. Jūs esate pagrindins prizas. Leiskite jam laimėti jus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų