REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Kėdainių „Kėdainiai Triobet“ ekipos strategas Gediminas Petrauskas teigė nesąs nusivylęs savo komandos pasirodymu, tačiau mano, jog pakovoti dėl pergalės šiandien buvo įmanoma.

REKLAMA
REKLAMA

„Sveikinu “Žalgirį„ su pergale, manau, pelnyta. Bandėme, ruošėmės kovai, manau, matėme ją pakankamai neblogą. Šiek tiek pritrūkome šaltakraujiškumo, antroje rungtynių pusėje “Žalgiris„ “paėmė į nagą„ ir nebuvo ką daryti. Žinome prieš ką pralaimėjome, žinome, kad teks žaisti rytoj ir kovosime dėl trečios vietos.“, - spaudos konferencijoje teigė G.Petrauskas.

REKLAMA

- Kaip vertinate savo ekipos pasirodymą lyginant su rungtynėmis anksčiau?

- Rezultatas geras žiūrint iš tos pusės, kad „Žalgiris“ yra ženkliai stipresnė komanda. Praėjusiose ir šiose rungtynėse jautėme galimybę pakovoti dėl pergalės, šiek tiek liūdina dėl vaikiškų klaidų ir nepataikytų metimų, bet klaidos, žinoma, visos yra forsuojamos „Žalgirio“. Noriu padėkoti savo vyrams dėl atsidavimo, dėl darbo. Yra nelengva žaisti, kuomet tave visi nurašinėja ir verčia kovoti dėl trečios vietos. Bandysime atgauti jėgas, ir kaip sakiau, rytoj kovosime dėl bronzos.

REKLAMA
REKLAMA

- Ar tai, kad turėsite daugiau poilsio nei priešininkai prieš rytdienos mačą turės įtakos būsimoms rungtynėms dėl trečiosios vietos?

- Šiemet LKL žaidžiame dvi dienas iš eilės, šiuo atveju nenorėčiau taip sakyti, ir tiems ir tiems 24 valandos poilsio nebus užtikrintos.

- Kas, jūsų manymu, bus busimas varžovas?

- Prienų nesame nugalėjome, „Pieno žvaigždes“ esame, tačiau pasakyti negaliu. Tai bus įdomus reginys ne tik man, bet ir žiūrovams. Žiūrėsime.

Ervinas Spūdys, Krepsinis.net

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų