REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nuo pirmadienio Kauno miesto autobusuose ir troleibusuose bus teikiama policijos parengta informacija apie atšvaitų svarbą. Suteikti keleiviams daugiau naudingos informacijos apie prevencines ar kitokias eismo dalyvių saugumą užtikrinančias priemones buvo sutarta Savivaldybėje įvykusiame bendrame policijos, akcinės bendrovės „Autrolis“ ir uždarųjų akcinių bendrovių „Kauno autobusai“ bei „Kautra“ vadovų susitikime.

REKLAMA
REKLAMA

Savivaldybėje policijos pareigūnai atkreipė bendrovių vadovų dėmesį į tai, kad troleibusų vairuotojai dažnai naudojasi mobiliojo ryšio telefonu be laisvųjų rankų įrangos, o tai yra draudžiama. Buvo aptartos ir bendros prevencinės priemonės, skirtos keleivių saugumui.

REKLAMA

Susitikime taip pat buvo išsakyti autobusų vairuotojų nusiskundimai dėl pavojingai miesto gatvėmis manevruojančių mikroautobusų vairuotojų, kurie dažnai sukelia avarines situacijas. Priminta, jog pėstieji taip pat turėtų būti atsargesni, nes neretai žengia į pėsčiųjų perėjas, neįvertinę, kad autobusui staigiai sustoti yra sudėtinga.

Bendrovių, vežančių keleivius, vadovai sutiko bendradarbiauti su policija bei pakvietė pareigūnus į susitikimus su Kauno viešojo transporto įmonėse dirbančiais vairuotojais. Šių susitikimų metu bus aptariamos eismo saugumo mieste problemos.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų