REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvos radijui sinoptikė Alva Nagelytė sakė, kad savaitgalį šalyje numatomi permainingi orai: šeštadienį pasirodys saulė, o sekmadienį intensyviai snigs.

REKLAMA
REKLAMA

„Penktadienį per Lietuvą slinks sniego zona. Sniegas, prisiartinęs vakariniu šalies pakraščių, lėtai stumsis į rytus. Stipriau snigs Lietuvos pajūryje. Sustiprės pietryčių vėjas, daug kur pustys sniegą. Pajūryje gali kilti ir nestipri pūga“, – prognozuoja sinoptikė.

REKLAMA

Anot jos, aukščiausia dienos temperatūra numatoma pajūryje – apie 1–3 laipsnius šalčio. Žemaitijoje temperatūra svyruos apie 5 laipsnius šalčio. Šalčiausia bus rytiniame šalies pakraštyje – apie 8 laipsnius šalčio.

„Savaitgalį numatomi permainingi orai. Šeštadienį snigs mažiau ir bus ramu. O sekmadienį atkeliaus gana intensyvus sniegas, stiprės vėjas ir kils pūgos“, – žada A. Nagelytė.

Šeštadieno naktį temperatūra numatoma nuo 8 iki 13 laipsnių šalčio, o rytiniame šalies pakraštyje vietomis gali nukristi iki 15–18 laipsnių šalčio. Dieną vietomis pasirodys ir saulė, temperatūra kils iki 3–8 laipsnių šalčio.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip Lietuvos radijui sakė sinoptikė, sekmadienį atkeliaus šilumos banga su intensyviu sniegu, pajūryje – su šlapdriba. Sustiprės pietų-pietryčių vėjas, jis daug kur sukels pūgas.

Naktį temperatūra numatoma nuo 3 iki 8 laipsnių šalčio, o dieną į daugelį šalies rajonų jau išplis nestiprus atlydys.

Daugiau apie orus  čia

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų