REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

2010-ųjų vasarą į Majamio „Heat“ klubą persikėlusi Šiaurės Amerikos Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) žvaigždė LeBronas Jamesas kaip mat tapo bene nekenčiamiausiu Klivlendo „Cavaliers“ sirgalių žaidėju. Tačiau L.Jamesas toli gražu nelaiko pykčio dėl aistruolių neapykantos. Anaiptol, amerikietis neatmeta galimybės grįžti į „Cavaliers“.

REKLAMA
REKLAMA

„Manau, kad būtų šaunu ir smagu žaisti “Cavaliers„ gerbėjų akivaizdoje. Klivlende turėjau daug linksmų akimirkų. Ateities nuspėti negalima. Dabar esu “Heat„ žaidėjas ir patenkintas savo situacija, tačiau nieko neatmetu. Jei nuspręsiu grįžti, tikiuosi, kad fanai mane priims“, - vylėsi L.Jamesas.

REKLAMA

Tiesa, krepšininkas neturėtų būti toks optimistiškas, nes per kraštus tryško ne tik „Cavaliers“ gerbėjų, bet ir savininko Danny Gilberto įtūžis.

„Nelaikau neapykantos. Jos buvo, bet nelaikiau jos per ilgai. Jis pasakė, ką pasakė dėl pykčio. Greičiausiai dabar jis norėtų atsiimti savo žodžius, bet aš taip pat padariau klaidą. Norėčiau kai kuriuos dalykus pakeisti. Vis dėlto mokaisi iš klaidų ir judi į priekį“, - pasakojo L.Jamesas.

REKLAMA
REKLAMA

„Heat“ didžiojo trejeto narys džiaugėsi bent tuo, kad sirgalių neapykantos raiška rungtyniaujant „Cavaliers“ arenoje sumažėjo.

„Tai daugiau nebegelia. Žmonės švilpia ne taip daug kaip pernai, todėl tai nėra taip rimta“, - sakė L.Jamesas.

Savo ruožtu „Heat“ gynėjas Dwyane'as Wade'as nepraleido progos pajuokauti apie L.Jameso svarstymus: „Viskas įmanoma. Tačiau tikiuosi, kad tuomet būsiu baigęs karjerą.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų