REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Anglijos spauda skelbia, jog jeigu Londono „Tottenham" ekipos gretas paliks Harry Redknappas, kuris siejamas su Anglijos rinktine, „Spurs" mėgins prisivilioti Madrido „Real" strategą Jose Mourinho.

REKLAMA
REKLAMA

Redknappas pastaruoju metu yra siejamas su Anglijos rinktine. Manoma, kad po šio sezono Harry stos prie minėtosios rinktinės vairo ir treniruos ją vasarą vyksiančiame Europos čempionate.

REKLAMA

Tai reiškia, kad „Spurs" teks ieškoti naujo trenerio. Skelbiama, jog „Tottenham" vadovybė jau turi sudariusi sąrašą trenerių, kurie galėtų pakeisti Redknappą. Anot spaudos, jo viršūnėje yra minėtasis Mourinho.

Mourinho yra minėjęs, kad jis vieną dieną vėl norėtų grįžti į Anglijos „Premier" lygą ir rodos, kad tokią galimybę šiam treneriui ruošiasi suteikti „Spurs" komanda, kuri, anot spaudos, jau mėgino susisiekti su Jose.

REKLAMA
REKLAMA

Visgi pats Mourinho teigė, kad jis neketina vasarą grįžti į Anglijos lygą. Treneris teigia, kad jis ir toliau ketina treniruoti „Real", jeigu nebus atleistas ekipos vadovybės.

Jeigu Redknappas paliktų „Tottenham", be Mourinho į šio klubo vyriausiojo trenerio postą taip pat pretenduotų Roy'us Hodgsonas, Guusas Hiddinkas bei Mickas McCarthy.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų