REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Didžiojoje Britanijoje lietuvis teismo buvo nuteistas už tai, kad jo vedžiojamas šuo apkandžiojo moterį. Incidentas įvyko Dartforde, Kento grafystėje, praėjusių metų kovo 5 d. Kaip rašo vietos laikraštis „The News Shopper“, Martinas Zanibekovas vedžiojo savo daugės trejų metų amžiaus vilkšunį, nes šuo buvo per stiprus, kad moteris galėtų jį išlaikyti.

REKLAMA
REKLAMA

Dartfordo magistratų teismo posėdžio vasario 9 d. metu paskelbta, kad nukentėjusioji Amy Watmore kartu su mama ėjo į parduotuvę „Tesco Express“. „Kaltinamasis ant grandininio pavadėlio laikė vokiečių aviganį. Tačiau pavadis buvo netvirtas. Be to, vyras nelaikė jo tvirtai, – teismui sakė prokurorė Mary Jacobson. – Amy pasakojo, kad joms su mama artėjant prie vyro su šunimi, šuo ėmė labai piktai urgzti.“

REKLAMA

Moterims einant pro šalį, šuo puolė ant merginos ir įkando jai į kairę šlaunį bei dešinę krūtį. Į įvykio vietą buvo iškviesta greitoji pagalba, ir mergina buvo nugabenta į ligoninę.

Lietuvį gynęs advokatas Adrianas Rohardas teismui sakė, kad tai buvo vienkartinis incidentas, nes iki tol šuo nebuvo niekam įkandęs. Advokatas teismui sakė, kad dabar prieš vedant pasivaikščioti šuniui užmaunamas antsnukis. Jis taip pat yra dresuojamas.

Teismas M. Zanibekovui skyrė 24 mėnesių lygtinę bausmę ir liepė aukai sumokėti 1 tūkst. svarų sterlingų bei taip pat padengti 300 svarų sterlingų siekiančias teismo išlaidas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų