REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Dalis tautiečių ateinantį savaitgalį išties galės pavadinti ilguoju ir iškeliaus pažinti pasaulio jau ketvirtadienį. Šventės – puiki proga iškišti nosį už savo kiemo ribų, o kelionė – visada gera dovana sau ir savo artimam. Makalius.lt pasmalsavo, kodėl užuot išleidę pinigus laikiniems materialiems dalykams, renkamės dovanoti kelionę sau ir savo artimam?

REKLAMA
REKLAMA

Kodėl kelionė – geriausia dovana?

Keliautojų nuomonės:

Rita: Nes tai geriausias vaistas nuo visų negalavimų ir blogų minčių.

Alvydas: Kai nežinojau, ar noriu vesti savo merginą, išsivežiau ją į kelionę. Supratau, kad ji puikiai naudojasi žemėlapiu, moka susikalbėti gestais ir akimirksniu susirasti daug draugų. Įsimylėjau dar kartą!

REKLAMA

Kamilė: Išvykę iš savo aplinkos, žmonės pasikeičia, atsipalaiduoja, o tai laikas, kai pamatai tikrąjį savo draugų veidą.

Margarita: Man kelionė geriausias būdas pabūti savimi. Išvykusi apsirengiu laisvus rūbus, nesidažau ir jaučiuosi puikiai.

Vaida: Nes keliaudamas supranti, kad Lietuvoje gyventi kažkodėl gera.

Liutauras: Kelionė – tai geriausias laikas sau ir savo šeimai.

Mindaugas: Keliaujant pasikeičia požiūris į daugelį dalykų, o tai labai sveika!

Justas: Nemėgau keliauti, kol vieną dieną supratau, kad keliavimas – tai ne lagamino tampymas ir miegojimas ne savo lovoje, o įspūdžiai ir neįkainojami prisiminimai.

Ne tiek svarbu, kokią kelionės kryptį renkatės ir, kas skatina jus keliauti. Svarbiausia, kad jums nereikia ilgai ieškoti progos pamatyti ir patirti kažką naujo!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų