REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tiems, kas vis dar mano, jog Londonas yra vienas brangiausių Europos miestų, skubu paneigti šį teiginį! Taip, jis ir yra vienas brangiausių, bet taupiai elgiantis ir žinant šiokias tokias gudrybes, galima visai smagiai prasisukti ir sutaupyti ne vieną svarą, rašo kelionių tinklalapis Makalius.lt.

REKLAMA
REKLAMA

Muziejai ir parodos

Londone gausybė muziejų, parodų, už kurių įėjimą mokėsi apvalų nulį svarų. Prieš keliaudamas pasidomėk ir įsidėmėk – štai sąrašas kelių įdomiausių nemokamų muziejų:

REKLAMA

Science Museum (Mokslo muziejus, teko lankytis – labai įdomu)The British Museum (Britų muziejus – gausu eksponatų, daugybė salių, sunkiai pakanka vienos dienos)Tate Britain (Meno namai)Victoria and Albert Museum (Viktorijos ir Alberto muziejus – mada, baldai, keramikos dirbiniai)National History Museum (Nacionalinis Istorijos muziejus)National Gallery (Nacionalinė galerija)...ir dar daugybė kitų....

Į šiuos muziejus pateksi visai nemokamai arba parodęs tarptautinį studento pažymėjimą. Kiekvieno muziejaus taisykles rasi jų puslapyje.

REKLAMA
REKLAMA

Jeigu turi SEB ISIC...

Su šia kortele Londone beveik visose žinomesnėse kavinėse, baruose ar pasauliniuose tinkluose gausi bent 10 procentų nuolaidą. Pavyzdžiui, TopShop, United Colors of Benneton, Body Shop.Taip pat kelios populiaresnės nuolaidos Londone:

25 proc. nuolaida Heathrow, Stansted, Gatwick express traukiniams.2,5 svaro nuolaida „London Eye“ apžvalginiam ratui30 proc. nuolaida „Odeon“ kino teatre.2 svarų nuolaida „London Zoo“.

Esu įsitikinęs, kad nepraleisi progos įsigyti savo SEB ISIC ir taip sutaupysi ne vieną šimtą litų mieste, kuriame rasi veikti kiekvieną minutę!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų