REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Lietuvos krepšininkas Donatas Motiejūnas, šuo metu atstovaujantis Gdynės „Asseco Prokom“ (Lenkija) komandai, jau kitą sezoną turėtų užsivilkti NBA klubo „Houston Rockets“ marškinėlius. Apie tai naujienų agentūrai ELTA sakė „Rockets“ skautas Artūras Karnišovas.

REKLAMA
REKLAMA

„Dabar jis turi vykdyti užduotis Lenkijos klube, stengtis padėti komandai laimėti. Žiūrėsime, kokios sportinės formos jis sezono pabaigoje. Bet mes jam turime planų kitam sezonui. Tikiuosi, kad kitą sezoną jis žais pas mus, - teigė A. Karnišovas, kuris antradienį Vilniuje stebėjo D. Motiejūno žaidimą per rungtynes su “Lietuvos ryto„ komanda. - Iki sezono pabaigos dar liko trys mėnesiai. Svarbiausia, kad Donatas nesustotų tobulėjęs. Apie jo ateitį kalbėsimės po sezono, nenorime jam daryti jokio spaudimo“.

REKLAMA

Buvusio Lietuvos rinktinės žaidėjo nuomone, D. Motiejūnas šį sezoną gerokai patobulėjo. „Donatą stebime visą sezoną. Akcentavome, kad jam reikia pagerinti kovą dėl kamuolių ir žaidimą gynyboje. Manau, kad jam tai pavyko. Viską pasako jo antroji vieta Eurolygos varžybų reguliariajame sezone pagal atkovotus kamuolius. Esame patenkinti jo pažanga“, - sakė A. Karnišovas.

21 metų 213 cm ūgio puolėjas D. Motiejūnas šio sezono Eurolygos varžybų pirmajame etape per rungtynes pelnė vidutiniškai po 13,7 taško ir atkovojo po 7,9 kamuolio.

REKLAMA
REKLAMA

A. Karnišovo teigimu, didžiausi Donato trūkumai šiuo metu - nepastovumas ir bereikalingos pražangos.

40-metis krepšinio specialistas mano, kad „Asseco Prokom“ klubas yra puiki vieta D. Motiejūnui gerinti savo žaidimą. „Gdynės komanda dėl Donato nuveikė labai daug. Didelis nuopelnas tenka ekipos treneriui Tomui Pačėsui. Jau pasirodė to darbo vaisiai. Manau, kad Donatui labai pasisekė, kad pateko į “Asseco Prokom„ komandą“, - sakė A. Karnišovas.

Anot jo, D. Motiejūnui šiemet turėtų atsirasti vietos Lietuvos rinktinėje, kuri dalyvaus olimpinių žaidynių atrankos varžybose. „Tačiau, ar jis žais rinktinėje, priklausys nuo trenerio Kęstučio Kemzūros ir paties krepšininko“, - pabrėžė A. Karnišovas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Trevizo „Benetton“ (Italija) klubui priklausantis D. Motiejūnas pernai NBA naujokų biržoje buvo pašauktas 20-uoju numeriu. Puolėją pasirinko „Minnesota Timberwolves“ komanda, tačiau po mainų teises į lietuvis įgijo „Houston Rockets“ klubas.

TAIP PAT SKAITYKITE:

T. Pačėsas: D. Motiejūnas žais pas mus ir kitą sezoną. Čia ne bajeris

A. Džikičius: L. Robertsas ir M. Katelynas atliko didelį darbą stabdydami D. Motiejūną

D. Motiejūnas: turbūt visa Lietuva laukė mūsų komandų rungtynių

A. Karnišovas: olimpinėje atrankoje visi varžovai lietuviams įveikiami

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų