REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Mercedes-Benz“ modelis „SL“ švenčia 60 metų jubiliejų. Šia proga siūlome jums pasigrožėti vokiečių sudėliotu trumpu istoriniu filmuku, kuriame prisimenami visi „SL“ serijos modeliai.

REKLAMA
REKLAMA

 1952 m. „Mercedes-Benz 300 SL“ (W 194), kurio šasi buvo pažymėta antruoju numeriu ir 2012 m. pristatytas R 231 serijos SL (nuotr. Gamintojo) 1952 m. „Mercedes-Benz 300 SL“ (W 194), kurio šasi buvo pažymėta antruoju numeriu ir 2012 m. pristatytas R 231 serijos SL (nuotr. Gamintojo)

REKLAMA

Pirmasis „Mercedes-Benz SL“ pasirodė 1952 metais. Tuomet tai buvo itin pažangus, revoliucinis modelis. Vėlesniuose modeliuose „revoliucijos“ praktiškai neliko, tačiau technikos pažanga visuomet liko vienu iš pagrindinių akcentų. Toks yra ir naujausias „SL“, kuriam istoriniame filmuke skirta itin daug vietos- panašu, čia pasistengė Štutgarto kompanijos reklamos specialistai. Na, bet jo pasirodymas čia irgi logiškas - „SL“ visoje modelių gamoje visuomet buvo šiek tiek išskirtiniu automobiliu. Tai didžiausias atviras koncerno automobilis, kurio koncepcijos šaknys siekia legendinį „Mercedes-Benz 300SL“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų