REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vilniuje, prie Liepkalnio gatvėje esančios parduotuvės „Maxima“ automobilių stovėjimo aikštelėje, su įkalčiais sulaikytas Gruzijos pilietis G. A., kuris vogė atvažiavusiųjų apsipirkti daiktus.

REKLAMA
REKLAMA

Šis vyriškis, stebėdamas automobiliais atvažiuojančius pirkėjus, pasirinkdavo auką ir ją sekdavo. Nutaikęs palankų metą G. A. pradurdavo automobilio padangą ir, kol vairuotojas ją apžiūrinėdavo ar keisdavo, iš automobilio salono pagrobdavo ten be priežiūros paliktą turtą.

REKLAMA

Pirmadienį G. A. pradūrė automobilio „Volvo“ padangą, pagrobė vairuotojo piniginę su pinigais ir dokumentais, bet čia pat policijos pareigūnų buvo sulaikytas.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Sulaikytasis Gruzijos pilietis registruotas Užsieniečių registracijos centre Pabradėje. Įtariama, kad jis gali turėti priklausomybę nuo narkotikų.

Pareigūnai turi pagrindo manyti, kad įtariamasis gali būti padaręs daugiau panašių nusikaltimų Vilniuje ir kituose Lietuvos miestuose.

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Nusikaltimų nuosavybei tyrimo skyriaus pareigūnai pastebi, kad Vilniuje padaugėjo panašių vagysčių – praduriamos prie didžiųjų prekybos centrų stovinčių automobilių padangos ir, vairuotojams jas keičiant, iš salono pagrobiamos piniginės, rankinės, kiti vertingi daiktai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų