REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Taisyklingas erotinis masažas – tai klasikinės masažo technikos ir petingo kombinacija. Klasikinio masažo moko įvairiausi masažo vadovėliai, o štai petingo technikos subtilybės priklauso tik nuo abiejų partnerių. Pavyzdžiui, vieniems patinka švelnus žnaibymas ir kandžiojimas, o kitus ypatingai jaudina lengvas kutenimas plunksnele.

REKLAMA
REKLAMA

Štai keletas instrukcijų, kaip galite savo partneriui atlikti nepakartojamą erotinį masažą.

Visų pirma – „saugumo technika“, kitaip tariant – pasiruošimas erotiniam masažui:

• Trumpai kirpti nagai. Jei nenorite aukoti savo prašmatnaus manikiūro – tai pasirūpinkite, kad bent jau nagas nekyšotų daugiau nei 0,3-0,5 mm virš piršto pagalvėlės.

REKLAMA

• Minimalus alkoholio kiekis.

• Šiltos masažuojančiojo rankos.

• Šilta patalpa.

Nors erotinį masažą galima daryti įvairiose vietose, jei tai atliekate pirmą kartą, patikimiausia ir saugiausia vieta – lova arba grindys.

• Idealu, jei prieš masažą abu su partneriu galite padrybsoti šiltoje vonioje. Iš bėdos tiks ir prausimasis duše. Vanduo atpalaiduos kūno raumenis bei parengs odą jūsų ypatingosioms glamonėms.

REKLAMA
REKLAMA

• Masažas pradedamas partneriui gulint ant pilvo, vėliau paprašykite jo apsiversti ant nugaros. Pamasažuokite partnerio kūną paprasčiausiais judesiais: glostykite, trinkite, švelniai pažnaibykite, patapšnokite. Taip pat erotinis masažas leidžia judesius rankomis papildyti glamonėmis liežuviu bei švelnutėliais krimstelėjimais. Lytinių organų srityje judesiai turėtų būti atsargesni ir švelnesni. Tvirtesnius, intensyvesnius masažinius judesius paeiliui kaitaliokite su švelniais.

• Iš pradžių masažuokite visą kūną, nuo pakaušio iki kojų pirštų galiukų. Kad ir ką bedarytumėte (gali prireikti pasitaisyti plaukus ar gurkštelėti šampano), bent viena ranka turi nuolat liesti partnerio kūną – taip išsaugosite trapią nuolatinio kūniško artumo giją, kuri jūsų ypatingajam vakarui būtina.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

• Daugiau dėmesio skirkite partnerio erogeninėms zonoms. Jos gali būti išsidėsčiusios įvairiose partnerio kūno vietose, tačiau beveik visus žmones ypač jaudina, kai stimuliuojama rankų ir kojų tarpupirščių sritis, blauzdos, kaklas, sprandas, pakinkiai.

• Kad judesiai būtų sklandesni ir lengvesni, ne tik masažo pradžioje, bet ir jo eigoje, vos pajutusi sausumą delnuose, pasitepkite juos masažo aliejumi arba paprastu vaikišku aliejuku. Taigi jo buteliukas turėtų stovėti kur nors po ranka.

• Neskubėkite, masažą atlikite pasitikėdama savo jėgomis ir kontroliuodama situaciją. Fone gali skambėti rami, atpalaiduojanti muzika, tačiau ypač erotiškai tokiomis aplinkybėmis nuskambės ir jūsų partneriui kuždami komplimentai ar jūsų erotinės fantazijos.

• Masažas baigiamas lytinių organų stimuliacija ir, žinoma, orgazmu. Šiame etape galite vis dar griežti pirmuoju smuiku, tačiau jei partneris ypatingai įsiaudrino – galite užleisti dominuojančiąją poziciją jam.

Karštos ir erotiškos nakties!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų