REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vilniaus „Lietuvos ryto“ komandos strategas Aleksandras Džikičius prieš VTB Vieningosios lygos mačą su Gdynės „Asseco Prokom“ tikino, jog laukia atkakli kova, o mačas parodys tikrąjį „Lietuvos ryto“ pajėgumą žaidžiant su Eurolygos komanda.

REKLAMA
REKLAMA

„Prokom“ yra Eurolygos lygio komanda, turinti savo stilių. Jie labai pasitiki savo tritaškių metikais, turi greitą įžaidėją, o Donatas Motiejūnas šiais metais rodo viską, ką turi. Stengiamės apie jį išsiaiškinti viską ką galime, ir šiais metais jis žaidžia labai gerai. Turime prilygti jiems tiek energija, tiek fizine jėga, tikiuosi, kad fanai mums taip pat padės. VTB lyga mums yra svarbi, kaip ir mes jai.  Rytojaus rungtynės parodys, kokį reitingą mes joje galime turėti.

REKLAMA

- Išvykoje apmaudžiai pralaimėjote, ką reikia padaryti, norint, kad tai nepasikartotų?

- Nepasakyčiau, kad tai buvo nuviliantis mačas, pralaimėjome Eurolygos komandai. Buvo atkakli kova, nebuvau ja nusivylęs, galbūt tik galutiniu rezultatu. Bet kartais galutinis rezultatas nenusako tikrosios rungtynių eigos.

- Ar visi žaidėjai yra sveiki?

- Kaip jau žinote, aš to nekomentuoju, mes būsime pasirengę rungtynėms, kad ir ką tai reikštų. Komandoje visi turi būti pasirengę, nesvarbu ar esi sveikas šimtu procentų, ar susižeidęs, niekam tai nerūpi.

- L.Robertsas paliko treniruotę labai anksti, kas jam nutiko?

- Nemanau, kad galiu tai komentuoti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų