REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šeštadienį Vilniuje, viešbutyje „Crowne Plaza“, Prezidento Algirdo Brazausko našlė Kristina Brazauskienė su šalininkais pradėjo steigiamąjį Demokratinės darbo ir vienybės partijos suvažiavimą.

REKLAMA
REKLAMA

(Papildyta 14.37) Prezidento Algirdo Brazausko našlė Kristina Brazauskienė vienbalsiai išrinkta naujos politinės jėgos - Demokratinės darbo ir vienybės partijos - pirmininke.

REKLAMA

Ketinama priimti rezoliuciją dėl partijos įkūrimo, išrinkti vadovybę, patvirtinti įstatus.

Naujos steigiamos partijos tikslas – ginti paprastų žmonių teises. K. Brazauskienė sakė, kad jau surinkta per 1000 partijos steigėjų parašų, bet jie bus renkami toliau ir po steigiamojo susirinkimo, kad nepritrūktų.

Pati K. Brazauskienė prisipažįsta galinti eiti į Seimą. „Man gerai būtų ir Seime, ir be Seimo“, – sakė ji.

REKLAMA
REKLAMA

Jos partijoje reitingavimas būsiąs kaip ir kitose, pažymų dėl psichinės būklės K. Brazauskienė teigė nereikalaujanti, pasikalbanti su žmogumi ir matanti, ar jis kvaištelėjęs, ar ne. Jau dabar ketinantys stoti į partiją patys skirstosi pagal išsilavinimą į komitetus, o paskui patys išrinksią viršesnį asmenį, kuris galėtų būti deleguojamas į Seimą.

Praėjusių metų rugpjūtį K. Brazauskienė buvo išrinkta Lietuvos laisvės sąjungos (LLS) pirmininke, bet lapkritį, nepavykus susitarti su LLS lyderiu Vytautu Šustausku, iš šios partijos pasitraukė.

Taip pat skaitykite:

K. Brazauskienė: jis man buvo Dievas

V. Šustauskas su K. Brazauskiene bandė kurti partiją

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų